Met korting naar Plopsaland De Panne

Wat is Plopsaland De Panne?

Plopsaland de Panne is een sprookjesachtig themapark gelegen in het Belgische de Panne, vlakbij de kust. Stap in de (televisie)wereld van Studio 100 figuren: K3, Bumba, Kabouter Plop, Mega Mindy, Amika staan zomaar voor je neus. De thematisering is hier ook helemaal op afgepitst, een uitje met attracties voor jong en oud.

Plopsaland De Panne reviews

Op basis van 7 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Plopsaland De Panne beoordeling achter te laten.

Korting op Plopsaland De Panne tickets

Plopsaland de Panne is de droom van iedere jeugdige televisiekijker. Hier komen hun Studio 100-helden tot leven! Het sfeervolle pretpark heeft daarnaast ook heel veel mooie, gethematiseerde attracties. De entreeprijs, in combinatie met de reis naar België kan er echter voor zorgen dat een dagje naar Plopsaland behoorlijk in de papieren loopt. Daarom verzamelen wij op deze pagina alle kortingen en aanbiedingen voor het park. In het hoogseizoen staan er regelmatig mooie aanbiedingen online, waarmee je flink wat euro's bespaart op de entree. Als we geen korting hebben, bestel dan toch je kaarten online. De kaartjes zijn aan de kassa behoorlijk duurder.

Plopsaland De Panne

Keek jij vol fascinatie naar het Huis van Anubis? Dreunt het nummer van de Big & Betsy nog altijd door jou hoofd? Attracties in Plopsaland de Panne zijn op Studio 100 afgestemd. In de 'Anubis Ride' sta je ineens dichtbij het mysterieuze pand vol geheimen dat je altijd op televisie zag. Ook kan je een bezoekje brengen aan de Boerderij van de Big & Betsy in Plopsaland de Panne. Simpelweg een dierenvriend? Er is een doorloopweide waar kippen en geitjes in ronddartelen. Kortom, voor jong en oud, avonturier of theaterfanaat, Plopsaland de Panne is een geschikt familiepretpark. Shows en evenementen staan hoog in het vaandel bij Plopsaland de Panne, word verrast door de vele shows en evenementen. Nemand minder dan K3, Samson & Gert en Kabouter Plop treden op! Allen vertolken ze bekende melodieën die je erg gemakkelijk meezingt. Ook restaurants zijn er werkelijk in alle soorten en maten. Dit geldt tevens ook voor de kortingacties die jouw uitje naar Plopsaland mogelijk maken. Wij plaatsen kortingsvouchers door op deze pagina. Zo houd je meer geld over voor eventuele benzine. Waar wacht je nog op? Reis af naar het sprookjesachtige Plopsaland de Panne!

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Plopsaland De Panne

De Pannelaan 68
8660 De Panne
België

Contact

+32 (0)58-420202

Openingstijden en reserveren

Is Plopsaland De Panne open? Kijk op de website van Plopsaland De Panne voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.