Vijf redenen waarom jij zeker eens moet overnachten bij LEGOLAND

Over de hele wereld zijn er verschillende attractieparken van LEGOLAND te vinden. In Nederland is bijvoorbeeld LEGOLAND Scheveningen te vinden. Het meeste beroemde pretpark over LEGO ligt in Billund Denemarken. Dit attractiepark is leuk om een dagje te bezoeken, maar nog veel leuker is een vakantie naar LEGOLAND. Er zijn genoeg redenen te verzinnen om zeker eens zo’n vakantie te boeken. In dit blog zetten wij speciaal voor jou vijf redenen op een rijtje waarom jij zou moeten overnachten bij LEGOLAND. Wil jij weten wat de vijf redenen zijn? Ga dan snel verder met lezen!

Attractiepark voor jong en oud

Een eerste reden om zeker eens te overnachten bij LEGOLAND Denemarken is het feit dat het attractiepark leuk is voor jong en oud. Naast een prachtige miniatuurwereld van LEGO zijn er in het pretpark ook nog genoeg achtbanen en attracties te vinden. Een spectaculaire achtbaan is bijvoorbeeld de Polar X-plorer waarbij je halverwege de rit een vrije val maakt in het donker. Een leuke attractie voor het hele gezin is The Temple. In deze attractie neem je plaats in een stoere jeep die voorzien is van lasergeweren. Tijdens een rit door de verlaten tempel is het de bedoeling om zoveel mogelijk doelen te raken met jouw geweer. Na het uitstappen is te zien wie binnen het voertuig de meeste punten heeft verzameld onderweg. Binnen de verschillende LEGOLAND discovery plekken in het pretpark is het mogelijk om zelf lekker te spelen met LEGO en DUPLO. Ook worden hier verschillende cursussen gegeven om nog mooiere bouwwerken te maken. Het attractiepark biedt dus zeker voldoende plezier voor meerdere dagen.

Verschillende accommodaties

Overnachten bij LEGOLAND kan op op allerlei verschillende manieren. Waar je ook naar op zoek bent, er is altijd wel een accommodatie te vinden die aansluit bij jouw behoeften. Blijf bijvoorbeeld overnachten in één van de kamers van het LEGOLAND Hotel. Dit hotel beschikt over alle luxe voor een heerlijke vakantie. Na een heerlijk ontbijt krijgen hotelgasten via een speciale ingang meteen toegang tot het LEGO attractiepark. Na een dag in het pretpark is het mogelijk om een verfrissende duik te nemen in het zwembad van het hotel. De hotelkamers zijn geschikt voor twee tot zes personen. Naast het hotel heeft LEGOLAND ook nog een LEGOLAND Holiday Village met verschillende soorten vakantiewoningen. Dit vakantiepark bevindt zich op loopafstand van het attractiepark en biedt meer dan genoeg entertainment voor jong en oud. Leef je bijvoorbeeld lekker uit in de speeltuin of ga een potje minigolf spelen met het hele gezin.

Overnachten in thema

Niet alleen het attractiepark staat helemaal in het teken van LEGO, maar ook de verschillende accommodaties draaien helemaal om de gekleurde bouwstenen. Met een LEGOLAND vakantie overnacht je dus in een wereld van LEGO, waardoor het plezier van een bezoek aan het attractiepark niet stopt bij het verlaten van het park. Op het LEGOLAND vakantiepark vind je bijvoorbeeld meerdere grote bouwwerken van LEGO en de vakantiehuisjes hebben allemaal een eigen LEGO thema. Voor jongere kinderen zijn de LEGO Ninjago bungalows erg leuk. De hotelkamers in het LEGO hotel hebben ook allemaal een eigen thema. Overnacht bijvoorbeeld eens in een stoere kamer vol ridders of ga voor een gezellige LEGO Friends kamer. In de centrale hal van het hotel staat een enorme draak gebouwd van duizenden LEGO stenen.

Genoeg te doen in de omgeving

Tijdens een LEGOLAND vakantie is het natuurlijk ontzettend leuk dat je meerdere dagen naar het LEGO attractiepark kunt gaan, maar ook in de omgeving van Billund is genoeg te doen. Op loopafstand van het pretpark en de bijbehorende accommodaties vind je bijvoorbeeld een enorm overdekt entertainmentcentrum. Hier is het voor kinderen mogelijk om lekker te spelen terwijl de ouders eindeloos kunnen winkelen. In het entertainmentcentrum is bovendien het grootste waterpark van Scandinavië gevestigd. Dit waterpark biedt met verschillende zwembaden, glijbanen en waterspeeltuinen plezier voor jong en oud. Liever iets rustigers doen tijdens jouw vakantie? Trek dan lekker de bossen in en geniet van de prachtige Scandinavische natuur.

LEGOLAND korting

Tot slot is overnachten bij LEGOLAND zo’n goed idee om het feit dat zo’n overnachting helemaal niet duur hoeft te zijn. Op onze website vind je namelijk niet alleen alle actuele aanbiedingen voor losse LEGOLAND tickets, maar ook alle kortingsacties voor overnachtingen in één van de verblijfsaccommodaties van LEGOLAND. Op deze manier bespaar jij een hoop geld tijdens het boeken van jouw vakantie naar het Deense attractiepark. Neem dus zeker eens een kijkje op onze speciale LEGOLAND actiepagina en boek snel jouw goedkope overnachting bij LEGOLAND!