Kortingsbonnen€1,50 korting

Kortingsbon: €1,50 korting

Deze bon geeft bij inlevering aan de kassa van Winterfair Garderen recht op €1,50 korting per persoon met een maximum van 4 personen per bon. De korting is alleen geldig op individuele toegangstickets. Niet geldig bij voorverkooptickets. Niet combineerbaar met andere acties en/of voordelen. Niet inwisselbaar in geld. Bon mag niet verkocht. Kijk voor meer informatie op www.winterfairgarderen.nl. Geldig op 1,2,3,7,8,9 en 10 december 2016.

Bezoekadres: oude barnevelderweg 5, 3886 PT Garderen, Nederland.
BEKIJK KORTINGSBONPRINT KORTINGSBON
€5 korting

Kortingsbon: €5 korting

Bij inlevering van deze bon bij de kassa van Skidôme Rucphen en Skidôme Terneuzen krijg je per persoon €5 korting op een 2 uurpas vrij skiën of snowboarden. Max. 4 persoon per bon. Max. 2 bonnen voor acht personen kunnen worden gebruikt. De korting is niet geldig i.c.m. andere kortingen of acties. Deze bon mag niet verkocht worden en is niet inwisselbaar voor contant geld. Kijk voor openingstijden en meer informatie op www.www.skidome.nl.
Geldig tijdens daltijden van 1 april t/m 31 december 2016, m.u.v. de kerstvakantie.

Daltijden april t/m augustus: maandag t/m zondag
Daltijden september t/m maart: maandag t/m donderdag
BEKIJK KORTINGSBONPRINT KORTINGSBON
15% korting op je ticket

Kortingsbon: 15% korting op je ticket

Bij inlevering van deze bon aan de kassa van BODY WORLDS krijg je 15% korting per persoon. Deze actie geldt voor volwassenen tickets, jongeren tickets, gezin tickets, student tickets en senioren tickets. Max. 4 personen per bon. Kom je met meer personen? Dan kun je de bon vaker printen. De korting is niet geldig i.c.m. andere kortingen of acties. Deze bon mag niet verkocht worden en is niet inwisselbaar voor contant geld. Kijk voor openingstijden en meer informatie op www.bodyworlds.nl
Geldig t/m 31 december 2016.
BEKIJK KORTINGSBONPRINT KORTINGSBON
10% korting

Kortingsbon: 10% korting

Bij inlevering van deze Uitmetkorting kortingsbon aan de kassa van Oude Ambachten En Speelgoed Museum ontvang je een korting van 10% per persoon op de dan geldende entreeprijs. Max. 4 personen per bon. Kom je met meer personen? Dan kun je de bon vaker printen. De korting is niet geldig i.c.m. andere kortingen of acties. Deze bon mag niet verkocht worden en is niet inwisselbaar voor contant geld. Kijk voor openingstijden en meer informatie op www.ambachtenmuseum.nl.
Geldig t/m 30 december 2016.
BEKIJK KORTINGSBONPRINT KORTINGSBON