Met korting naar Plopsa Indoor Coevorden

Wat is Plopsa Indoor Coevorden?

Weer of geen weer, bij Plopsa Indoor Coevorden in Dalen kun je altijd terecht. Dit kinderpretpark is namelijk indoor én gedurende het hele jaar sfeervol aangekleed. Daarnaast lopen er Studio 100-helden rond die je in levende lijve kunt ontmoeten; Mega Mindy, Bumba en een hele hoop andere helden!

Plopsa Indoor Coevorden reviews

Op basis van 9 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Plopsa Indoor Coevorden beoordeling achter te laten.

Korting op Plopsa Indoor Coevorden tickets

Plopsa Indoor Coevorden is een sfeervol overdekt kinderpretpark. Hier ontmoet je Kabouter Plop, Piet Piraat, Mega Mindy, Bumba en tal van andere Studio 100-helden. Omdat kinderen al duur genoeg zijn, helpen we je graag een handje met korting op de kaartjes voor Plopsa Indoor Coevorden. Op deze pagina vind je alle aanbiedingen. Staat er momenteel geen korting online? Koop dan je kaartjes via internet in plaats van aan de kassa. Kom je van ver? Dan is het de moeite waard om je bezoek te combineren met een overnachting in het naastgelegen Center Parcs de Huttenhoogte in een voordelig arrangement.

Plopsa Indoor Coevorden

Droom jij van een meet & greet met Wickie en Halvar? Zet je vikinghelm op en reis af naar Coevorden om Plopsa Indoor te trotseren. Hier komen jouw stoutste dromen uit! Studio 100-helden wachten je op voor een warm welkom én je kunt direct naar het confettifeest van Wickie & Halvar. Word ook verblijd door K3, de Bumba Magico Show en een tal aan attracties. In de mysterieuze Anubis attractie, de carrousel, de bootjes, de botsauto's, de bumbamolen, de bumaspeeltuin is iedere speelse bezoeker helemaal in zijn of haar nopjes. Je bezoek aan dit attractiepark wordt nog leuker met korting. Plopsa Indoor is ook geschikt voor groepen, bijvoorbeeld tijdens een kinderfeestje of schoolreisje. Voor schoolreizen is er zelfs een speciale informatiewebsite opgericht; de Plopsa Schoolsite. Niet alleen Plopsa Indoor Coevorden, maar ook de andere Plopsa paradijzen staan hier op een rijtje. Wil jij graag langskomen in Plopsa Indoor Coevorden? Jouw ticket naar dit overdekte attractiepark staat al op deze pagina. Sleep nu een fraai kortingsbedrag in de wacht en plan je bezoek naar Plopsa Indoor Coevorden!

Praktische informatie


Adres

Reindersdijk 57
7751SH Coevorden
Nederland

Contact

+31 (0)524-523380

Openingstijden

Kijk op de website van Plopsa Indoor Coevorden voor de actuele openingstijden.

Plopsa Indoor Coevorden Nieuws


Vier de meivakantie met Kabouter Klus
In de meivakantie zal Kabouter Klus Plopsa Indoor Coevorden bezoeken voor entertainment. Ontmoet deze kabouter, zing mee met bekende nummers van Plop komen én bekijk zijn shows! In de zomer en het najaar zullen er nog meer Studio 100 vrienden langskomen: Bumba, de Sint en Maya. (28-02-2018)
K3 naar Plopsa Indoor Coevorden
De meiden van K3 komen optreden in Plopsa Indoor Coevorden. Het K3 Weekend vindt plaats op 21 en 22 april 2018. Ook leuk: Kabouter Klus en Bumba komen komend jaar ook nog eens langs in het indoor pretpark. (28-02-2018)