Met korting naar Mayaland

Wat is Mayaland?

Mayaland is een overdekt speelparadijs dat onderdeel is van Plopsaland de Panne in België. In de maanden januari, februari en maart is Mayaland afzonderlijk van de rest van het park te bezoeken.

Mayaland reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Mayaland beoordeling achter te laten.

Korting op Mayaland tickets

Mayaland de Panne te België is een indoor speelparadijs van Plopsa Group. Jong en oud kan hier een dag lang los op alle speeltoestellen. De dag wordt er nog leuker van als je voor een aangenaam bedrag naar Mayaland kan: Uitmetkorting.nl helpt jou hierbij! Bemachtig je kortingsbonnen voor het gezin via deze pagina, zo zijn jullie binnen no time in Willies speeltuin aan het ravotten. Wanneer je online je korting voor Mayaland in de wacht sleept hoef je niet in de rij bij de ingang. Jij hebt immers al een kortingkaartje! In Mayaland is er geen ballenbak, maar een ballenbad waar je heerlijk in kunt spetteren. Wie houdt van water kan oversteken op het vlot. Dat alles is mogelijk voor een aangenaam bedrag, goedkoop & gemakkelijk naar Mayaland met Uitmetkorting.nl!

Mayaland De Panne

Mayaland de Panne in België is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin. In dit overdekte speelparadijs kunnen kinderen heerlijk spelen en voelen ouders zich ook weer heel even kind. Leef je uit in het ballenbad, klauter en klim in Willies speeltuin en beleef een avontuurlijke watertocht op het vlot. Heb je altijd al eens willen plaatsnemen in een bloemenmolen? Dan is dit je kans! Terwijl je door de lucht zweeft, maak je kennis met alle onderdelen uit de wondere wereld van Maya de bij. Luister goed naar het vrolijke liedje, alleen dan vermijd je de waterstralen! Als je zin hebt om te klimmen, moet je zeker ook de klimboom bezoeken. Eenmaal boven aangekomen, kun je via lange glijbaan weer naar beneden glijden. In het spinnenweb houdt plaaggeest Thekla je goed in de gaten. Maar wees gerust, ze zal alleen toekijken terwijl jij in haar spinnenweb omhoog klimt. Wil je aan het einde van de dag even bijkomen? Zoek dan een plekje in Maya’s restaurant en drink en eet haar eigen specialiteiten. Heb je al korting bemachtigd op jouw entreetickets? Dit scheelt natuurlijk weer het één en ander voor het in het restaurant. Hier hebben ze namelijk ook van allerlei lekkernijen in de aanbieding! Een dag in Mayaland de Panne betekent een dag vol klim- en klauter plezier voor jong en oud!

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Broekerveiling, Dinoland Zwolle, Euro Space Center, LEGOLAND Denemarken, LEGOLAND Scheveningen, Mini Europa, Sprookjesbos, Sprookjeswonderland

Praktische informatie


Adres Mayaland

De Pannelaan 68
8660 De Panne
België

Contact

+32 (0)58-420202

Openingstijden en reserveren

Is Mayaland open? Kijk op de website van Mayaland voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.