Met korting naar Plopsa Indoor Hasselt

Wat is Plopsa Indoor Hasselt?

Plopsa Indoor Hasselt was het eerste overdekte attractiepark dat intrede deed in België. Het themapark ligt in Hasselt, in de Belgische provincie Limburg. Ontmoet Kabouter Plop, Bumba en K3. Plopsa Indoor Hasselt hoort namelijk bij de Plopsa-groep, waar de thematisering én gasten op Studio 100 helden zijn afgestemd.

Plopsa Indoor Hasselt reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Plopsa Indoor Hasselt beoordeling achter te laten.

Korting op Plopsa Indoor Hasselt tickets

Door het overdekte karakter van Plopsa Indoor Hasselt krijg je dus altijd waar voor je geld! Toch is het fijn om evengoed nog te besparen op de entreeprijs. Regelmatig zijn er interessante kortingsacties voor Plopsa Indoor Hasselt, bijvoorbeeld in samenwerking met Telegraaf Tickets. Omdat Hasselt een behoorlijk stukje rijden is vanuit een groot deel van Nederland, is het geen overbodige luxe om te blijven slapen. Maak er gewoon een gezellige mini-vakantie van! Er zijn regelmatig arrangementen voor Plopsa beschikbaar, inclusief overnachtingen. Hierbij betaal je vaak minder dan wanneer je losse tickets en overnachtingen boekt. Verdere korting vind je bovenaan deze pagina, verzamelt door Uitmetkorting.nl!

Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt is een geweldig kinderpretpark. Het pretpark is grotendeels overdekt, zodat je geplande dagje uit nooit in het water valt door slecht weer. Plopsa Indoor Hasselt opent haar deuren voor zelfs de allerkleinste bezoekers, wel onder begeleiding van ouders uiteraard. Er staat een breed scala aan attracties op je te wachten: de carrousel, de K3 disco, de vuurtoren, het vlot, de Wickie coaster, de vliegende fietsen en de klimberg. Doe verder mee aan innovatieve games, zoals Airhockey, Telebootjes, Eendjes Vissen en een Kanon. Daarnaast is er de Plopsa Boutique, waar je souvenirs van het park en jouw Studio 100 helden kunt bemachtigen! Misschien zit er wel een aanbieding bij! Één ding is in ieder geval zeker, op jouw toegangsbewijs kan je nu al korting krijgen. Online kortingsbonnen koop je namelijk op deze website, bovenaan de pagina staan de acties opgesomd. Sla je slag en straks dans jij met jouw jeugdidool in het Studio 100 Café.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Plopsa Indoor Hasselt

Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 Hasselt
België

Contact

+32 (0)11-293040

Openingstijden en reserveren

Is Plopsa Indoor Hasselt open? Kijk op de website van Plopsa Indoor Hasselt voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.