Met korting naar Plopsa

Wat is Plopsa?

Plopsa is een Belgisch bedrijf dat attractieparken exploiteert. De parken zijn gebaseerd op bekende televisieprogramma's zoals Samson en Gert, Bumba, Kabouter Plop en nog veel meer. Plopsa biedt een unieke ervaring voor het hele gezin met tal van attracties, shows, restaurants en winkels. Er is voor ieder wat wils, van kleine kinderen tot volwassenen. Plopsa is een geweldige plek om te genieten van een dag vol plezier en avontuur.

Plopsa reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Plopsa beoordeling achter te laten.

Plopsa

De Plopsa-parken zijn de pretparken van Studio 100. In Plopsa Indoor Coevorden, Plopsaland de Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo geniet je van attracties en shows. De attractieparken bevinden zich op meerdere locaties in Nederland en België. De parken zijn speciaal gericht op kinderen tot ongeveer 12 jaar. Bovendien staan de Plopsa-parken in het teken van Studio 100 televisievrienden zoals Bumba, Kabouter Plop en Mega Mindy. In de verschillende pretparken zijn ook allerlei activiteiten voor deze jonge kinderen. Niet ieder park heeft dezelfde activiteiten..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland