Met korting naar Plopsaqua Landen-Hannuit

Wat is Plopsaqua Landen-Hannuit?

Plopsaqua Landen-Hannuit in België is een waterpark voor jong en oud. Hier vind je onder andere een golfslagbad en een wildwaterbaan, maar ook rustige attracties zoals een zwembad voor baantjes trekken.

Plopsaqua Landen-Hannuit reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Plopsaqua Landen-Hannuit beoordeling achter te laten.

Korting op Plopsaqua Landen-Hannuit tickets

Wil jij een leuk en voordelig dagje uit naar een avontuurlijk waterpark? Dan is Plopsaqua Landen-Hannuit een echte aanrader. Hier geniet je van de leukste attracties en heb je gegarandeerd uren spetterplezier! En met een mooie kortingsactie van Uitmetkorting.nl bespaar je op de entreeprijs. Je bent niet alleen goedkoper uit, maar je hoeft ook nog eens niet te wachten in de rij. Als een echte waterrat zwem jij met een kortingskaartje op zak in één rechte baan door naar dit leuke park. Bij Uitmetkorting.nl blijf je altijd op de hoogte van aanbiedingen bij Plopsaqua Landen-Hannuit. Profiteren van voordeel? Houdt dan deze actiepagina in de gaten!

Plopsaqua Landen-Hannuit België

Plopsaqua Landen-Hannuit is een waterpark in het noordoosten van België dat in 2020 de deuren opende voor publiek. Hier geniet je volop van de leukste waterattracties voor alle leeftijden. Alle ingrediënten voor een spetterend dagje uit zijn aanwezig! Hier ben je aan het juiste adres voor het trekken van sportieve baantjes, maar het is ook goed mogelijk om volop te spelen in de zwembaden terwijl papa en mama genieten in de aangename sauna of jacuzzi. In het park is aan iedereen gedacht: het Bumba peuterbad is speciaal gemaakt voor de kleintjes. Je vindt hier ook verschillende leuke glijbanen voor jong en oud. Wil jij dit leuke waterpark gaan verkennen? Een entreeticket met korting boek je gemakkelijk en snel bij Uitmetkorting.nl. Hier vind je een overzicht van Plopsaqua Landen-Hannuit korting. Bekijk de actuele acties en kies voor een voordelig dagje uit!

Mensen bezochten ook: Aqua Mundo De Eemhof, Aqua Mundo Zandvoort, Aquadrome, Aqualibi, De Mirandabad, Mosaqua, Plopsaqua, Scheldorado, Splesj, Tikibad

Praktische informatie


Adres Plopsaqua Landen-Hannuit

Rue de Landen 187
B-4280 België

Contact

+32 (0)58 42 02 02

Openingstijden en reserveren

Is Plopsaqua Landen-Hannuit open? Kijk op de website van Plopsaqua Landen-Hannuit voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.