Korting NS

NS

Ontdek het gemak van treinreizen. Wanneer je met de trein reist is dit minder schadelijk voor het milieu en je staat nooit in de file. Daarnaast hoef je je niet te concentreren op de weg en kan je dus nevenactiviteiten doen in de trein. Bovendien kan treinreizen heel goedkoop zijn! Met de NS kortingskaart krijg je 40% NS korting op de treinkaartje. Ook zijn er kaartjes waarmee je 20% korting geniet. Daarnaast heeft de NS geregeld een goede treinkaartjes actie. Zo zijn er bij de Hema en Kruidvat jaarlijks actie weken met goedkope treinkaartjes. Ook heeft de NS zelf vaak acties zoals de herfsttoer en lentetoer. In deze actie periodes is er een speciaal treinkaartje waarmee je met twee personen een hele dag lang goedkoop 1e klas met de trein reist. De website van NS is overigens heel gemakkelijk in het gebruik, met enkele muisklikken plan je daar je reis en zie je direct wat de kosten zijn. Ook kun je eventuele vertragingen zo omzeilen en zie je direct waar je over moet stappen. Heel makkelijk dus! En wil je liever niet in Nederland blijven? Dan boek je via Nederlandse Spoorwegen ook gemakkelijk een treinticket naar het buitenland.


NS informatie


Adres

Laan Van Puntenburg 100
3511ER Utrecht
Nederland

Telefoonnummer

0900-2021163(€0,10p.m.)

NS openingstijden

Je kan elke dag reizen met de NS.

Tags:

Je kunt hieronder een reactie plaatsen.


Reactie

Er is 1 reactie

 • Reactie van alie
  Geplaatst op 22-12-2013 om 18:05 Reageer op deze reactie

  graag wil ik informatie over de 40% kortingskaarten,is het mogelijk om de 40% kortingskaart te kopen voor 1 maand de datum is van 22 december 2013 tot en met 22 jan.2014. en is het mogelijk om dit op het station te kopen ,wat heb ik er hier evt. voor nodig. ik heb een ov-chipkaart,op naam met het kaartnummer:3528 0234 1426 9430,kaart plus foto, kan ik op deze pas ook evt. trein korting krijgen. alvast bedankt en sorry dat het kort dag is met mijn vraag

  Reactie Redactie

  Beste Alie,

  Voor meer informatie verwijs ik naar http://www.ns.nl/reizigers/producten/abonnementen/maandtraject.html . Uitmetkorting.nl staat helemaal los van de NS dus ik kan helaas geen antwoord op deze vraag geven. Maar hopelijk vindt u wat u zoekt op de deze link.

  Succes!