Met korting naar ANAC Indoor Karting

Wat is ANAC Indoor Karting?

ANAC Indoor Karting, een leuk dagje uit voor snelheidsduivels in en rondom de provincie Nijmegen. Het kartingscentrum ligt namelijk in het hart van Nijmegen, kom vliegensvlug langs voor een spetterende dag.

ANAC Indoor Karting reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw ANAC Indoor Karting beoordeling achter te laten.

ANAC Indoor Karting Nijmegen

Stap in je kart en scheur over de baan van ANAC Indoor Karting in Nijmegen. Hier kun je terecht met ieder gezelschap. Als je op zoek bent naar een leuk bedrijfsuitje. Een vriend of vriendin die binnenkort het huwelijksbootje instapt. Of als er een kleine jarige job of jet in jullie midden is. Karten is leuk voor jong en oud. En met een arrangement van ANAC Nijmegen maak je er een compleet verzorgd feestje van. Natuurlijk kan dit ook voor een gewone middag of avond uit. Voor iedereen is er wel een handig arrangement. Zo zit alles lekker onder één dak. Gezellig wat eten met z'n allen en dan de kartbaan op. Of precies andersom natuurlijk, wat jullie fijn vinden. Heats zijn ook los te boeken: dan kom je hier gewoon een paar losse ritten maken. Bij ANAC kun je ook paintballen en aan adventure doen. Dan leg je een stoere hindernisbaan af. Het is dus niet moeilijk hier een middag of avondvullend programma op te stellen. Alle activiteiten gaan onder strikte begeleiding van de medewerkers. Zij zien erop toe dat alles veilig en eerlijk gebeurd. Want jij wilt natuurlijk wel alles terecht winnen.

Mensen bezochten ook: IceKart Rucphen

Praktische informatie


Adres ANAC Indoor Karting

Energieweg 102
6541CZ Nijmegen
Nederland

Contact

243788544

Openingstijden en reserveren

Is ANAC Indoor Karting open? Kijk op de website van ANAC Indoor Karting voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.