Vijf redenen om jouw kind te verrassen met een dagje Slagharen

Een dagje uit met je kind is altijd een leuk idee. In Nederland zijn er meer dan genoeg leuke dagjes uit te verzinnen om jouw kind mee te verrassen. Een ontzettend leuk uitje voor jong en oud is Ponypark Slagharen. In dit blog geven wij vijf redenen waarom jij jouw kind zeker eens zou moeten verrassen met een bezoekje aan Slagharen. Benieuwd naar de vijf redenen? Ga dan zeker door met lezen!

Genoeg attracties

Een eerste reden om zeker eens jouw kind te verrassen met een dagje Slagharen is het feit dat het Slagharen pretpark geschikt is voor elke leeftijd. Hoe oud jouw kind ook is, er zijn meer dan genoeg attracties en achtbanen om samen te ontdekken. Jonge kinderen kunnen bijvoorbeeld heerlijk rondjes draaien in de zweefmolen of op de rug van een olifant vliegen in de Jumbo. In één van de auto’s van The Passepartout Explorer leren kinderen alles over regels in het verkeer. Voor kinderen die al iets meer durven is een ritje in de achtbaan Gold Rush een goed idee. Met drie lanceringen en een maximale snelheid van maar liefst 95 kilometer per uur zorgt deze achtbaan gegarandeerd voor een flinke hoeveelheid adrenaline. Voor het hele gezin is een ritje in het reuzenrad een goed idee. Terwijl je rondjes draait heb je een prachtig uitzicht over het attractiepark en de omliggende omgeving.

Genoeg entertainment

Niet alleen de attracties van Slagharen zorgen voor genoeg vermaak, maar ook de shows en het entertainment van het attractiepark zorgen voor genoeg plezier. Tijdens een dagje uit naar Slagharen is het voor kinderen bijvoorbeeld mogelijk om een echte bandiet te worden met de bandietentraining van de Red Bandits. De Red Bandits leren kinderen alle fijne kneepjes van het bandieten vak. Ook de mascottes van Slagharen, Randy en Rosie, geven elke dag meerdere shows in het attractiepark. Met verschillende liedjes zorgen ze ervoor dat de hele Music Hall van het attractiepark op zijn kop wordt gezet. Een dagje uit in het attractiepark wordt afgesloten met een prachtige parade over de Main Street. Vooral als het donker is, is deze parade erg mooi door alle verlichte praalwagens.

Tropisch zwemparadijs

Tegenwoordig biedt Slagharen naast het attractiepark nog veel meer vermaak. Een vrij nieuwe toevoeging is het tropische zwemparadijs Aqua Mexicana. Dit overdekte zwemparadijs op loopafstand van Slagharen biedt maar liefst 5200 vierkante meter aan waterpret. Kleine kinderen kunnen hier eindeloos genieten van de verschillende waterspeelplaatsen met fonteinen, watervallen en kleine glijbanen. Voor de oudere kinderen zijn er maar liefst tien verschillende waterglijbanen om te ontdekken. De hoogste glijbaan in het zwemparadijs is maar liefst 12 meter hoog en beschikt over speciale effecten zoals geluid, licht en 3D projecties. Voor de ouders is er een groot zwembad om baantjes te trekken en er is een enorm bubbelbad om in te ontspannen. Tijdens warme dagen is het mogelijk om buiten op het strand te genieten van de zon onder het genot van een lekker drankje.

Avontuurlijk overnachten

Natuurlijk is een dagje uit naar Slagharen al ontzettend leuk, maar nog veel leuker is het om jouw kind te verrassen met een avontuurlijke overnachting op Vakantiepark Slagharen. Het vakantiepark ligt op slechts enkele minuten lopen van zowel het attractiepark als het waterpark Aqua Mexicana. Met een overnachting bij Slagharen word je even helemaal ondergedompeld in de wereld van het Wilde Westen. Blijf bijvoorbeeld samen met jouw kind overnachten in echte Slagharen Wigwam tent. Deze wigwams zijn avontuurlijk, maar ook luxe doordat ze beschikken over een eigen keuken, verschillende slaapkamers en een knusse eethoek. Voor mensen die liever niet overnachten in een tent zijn er nog genoeg andere accommodaties zoals cottages en lodges. Ook deze accommodaties zijn aangekleed in wild west thema.

Goedkope tickets

Tot slot is het verrassen van je kind met een dagje Slagharen vooral leuk voor jouzelf als ouder. Een dagje uit met jouw kind naar Slagharen hoeft namelijk helemaal niet zo duur te zijn. Op de speciale Slagharen actiepagina op onze website vind jij namelijk alle geldige Slagharen aanbiedingen van dit moment. Met zo’n kortingsactie verras jij je kind met een ontzettend leuk en goedkoop dagje uit. Wacht dus niet langer en scoor jouw goedkope Slagharen tickets!