Met korting naar Monkey Town Bussum

Wat is Monkey Town Bussum?

Houd jij van apenkooien? Kom dan naar de indoor speeltuin 'Monkey Town' in Bussum te Utrecht. Een leuke plek voor menig kind tot de 12 jaar om een dagje te spelen!

Monkey Town Bussum reviews

Op basis van 2 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Monkey Town Bussum beoordeling achter te laten.

Monkey Town Bussum

Gaan bij jullie thuis de kinderen ook regelmatig als aapjes door het huis? En breken ze regelmatig de boel af? Kortom, zie je het niet zo zitten om een kinderfeestje te vieren bij jullie thuis? Wijk dan uit naar Monkey Town Bussum en vier hier je kinderfeestje of een familiefeest. Deze indoor speeltuin in Bussum is de perfecte plek voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar. Lekker binnen spelen terwijl het buiten regent dat het giet of gewoon spelen in deze overdekte speeltuin omdat het kan. Bij deze speeltuin vind je allerlei leuke speeltoestellen voor jong en oud. Wil je graag een kinderfeestje vieren en wil je zeker weten dat er ruimte is? Reserveer dan een van de feestjes. De Monkey Party Aap is inclusief onbeperkte limonade en een zakje chips, de Monkey Party Jungle is een stuk uitgebreider met onder andere lekkere soesjes, een fijne maaltijd en een snoepzakje voor onderweg. Maak een keuze uit het aanbod en vier een leuk kinderfeestje in de apenstad. Ook voor schoolreisjes zijn er verschillende arrangementen te boeken. En terwijl de kinderen heerlijk aan het spelen zijn neem je als ouders of begeleiders plaats aan een van de tafels en nuttig je wat te eten en drinken.

Praktische informatie


Adres

Zanderijweg 10-12
1403XV Bussum
Nederland

Contact

356920233

Openingstijden en reserveren

Is Monkey Town Bussum open? Kijk op de website van Monkey Town Bussum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.