Met korting naar Monkey Town Uitgeest

Wat is Monkey Town Uitgeest?

Monkey Town in het Noord Hollandse Uitgeest, een erg bekend indoor speelparadijs in Nederland. Haal het aapje in jezelf naar boven in de klim- en klautertoestellen van de avontuurlijke apenstad.

Monkey Town Uitgeest reviews

Klik op bovenstaande sterren om jouw Monkey Town Uitgeest beoordeling achter te laten.

Monkey Town Uitgeest

De perfecte locatie voor een kinderfeestje, schoolreisje of gezellig dagje uit met het hele gezin. Dat is Monkey Town Uitgeest. Deze indoor speeltuin in Uitgeest is een waar speelparadijs voor kinderen van nul tot en met twaalf jaar oud. Bepaalde gedeeltes van de overdekte speeltuin zijn geschikt voor de jongere kinderen terwijl andere gedeeltes weer beter zijn voor oudere kinderen. Bij deze locatie klimmen en klauteren alle kinderen in speeltorens, vrachtwagens en andere indrukwekkende stellages. Een bezoek aan deze apenstad bezorgt ieder kind een bijzondere dag. Er zijn toffe glijbanen, hoge torens en natuurlijk is er een ballenbak. En het leuke is dat er voor heel veel kinderen ruimte is waardoor er veel groepen en gezinnen welkom zijn. Er is een rodelbaan speciaal voor de kinderen en er is een autocircuit. Kom dus gezellig een dagje met het hele gezin naar Monkey Town of vier hier je kinderfeestje. Ga met z'n allen op schoolreisje en geniet van al het speelplezier wat hier te beleven is. Terwijl de kinderen aan het spelen zijn, geniet je als ouders of begeleiders van een verdiend kopje koffie of wat te eten. Vanaf de zaal waar de ouders zitten, zijn de kinderen goed in de gaten te houden.

Praktische informatie


Adres

Molenwerf 20
1911DB Uitgeest
Nederland

Contact

251316803

Openingstijden en reserveren

Is Monkey Town Uitgeest open? Kijk op de website van Monkey Town Uitgeest voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.