Met korting naar Monkey Town Leeuwarden

Wat is Monkey Town Leeuwarden?

Monkey Town in Leeuwarden, de apenstad van het hoge noorden. Een speelparadijs met een jungle thema, speciaal voor kinderen tot twaalf jaar.

Monkey Town Leeuwarden reviews

Op basis van 2 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Monkey Town Leeuwarden beoordeling achter te laten.

Monkey Town Leeuwarden

Op zoek naar een geschikte locatie voor het vieren van een kinderfeestje? Bekijk dan eens de mogelijkheden die Monkey Town Leeuwarden je biedt. Bij deze indoor speeltuin ben je op de juiste plek voor een kinderfeestje, maar ook voor een schoolreisje of gewoon een dagje uit met het gezin. Doordat de speeltuin binnen is, spelen de kinderen in de zomer, de winter, de herfst én de lente gewoon lekker in de overdekte speeltuin. Ideaal want hierdoor hoef je geen rekening te houden met het weertype op een bepaalde dag. Een kinderfeestje in hartje winter? Dat vier je gewoon bij dit speelparadijs. Kinderen van nul tot en met twaalf klimmen, klauteren en slingeren door de ruimte en terwijl zij lekker aan het spelen zijn vermaken de volwassenen zich prima op het indoor terras met een kopje koffie of wat te eten. De jonge kinderen spelen in een speciale ruimte gevuld met allerlei soft play speelgoed. De oudere kinderen vermaken zich hier prima met allerlei speeltoestellen, glijbanen en op deze locatie van Monkey Town is zelfs de mogelijkheid om te lasergamen. Ga de strijd aan met vriendjes en vriendinnetjes en zorg dat jij de overwinning binnenhaalt.

Mensen bezochten ook: Avonturenboerderij Molenwaard, DippieDoe, Kabouterland, Kameleondorp, Klimrijk, Land Van Jan Klaassen, Linnaeushof, Monkey Town, Oud Valkeveen, Plaswijckpark

Praktische informatie


Adres

Marchallweg/Snekertrekweg 39
8912AA Leeuwarden
Nederland

Contact

582120315

Openingstijden en reserveren

Is Monkey Town Leeuwarden open? Kijk op de website van Monkey Town Leeuwarden voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.