Recreatiepark De Tolplas kortingscodes

Wat is Recreatiepark De Tolplas?

Recreatiepark De Tolplas is een prachtig park met veel mogelijkheden. Geniet van het mooie landschap, de rust en de ruimte. Er is een grote speeltuin, een restaurant, een camping en een strand. Er zijn ook veel watersportmogelijkheden, zoals kanoën, vissen en zwemmen. Kom genieten van de natuur en de vele activiteiten!

Recreatiepark De Tolplas reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Recreatiepark De Tolplas beoordeling achter te laten.

Recreatiepark De Tolplas Hoge Hexel

Een mooie bestemming wanneer je op vakantie wilt in eigen land is Hogenboom Vakantieparken Recreatiepark De Tolplas in Twente. Dit ruime park ligt op de grens van de Sallandse Heuvelrug. Op deze grens vind je een prachtige plas waar ruimte is om te vissen en te recreëren. Op het park zijn verschillende accommodaties te boeken, voor diverse gezelschappen. Op dit bungalowpark vind je uiteraard ook bungalows en chalets. De verschillende verblijven zijn luxe ingericht en sommigen beschikken over een sauna. Zo geniet je helemaal van je verblijf in Twente. Ervaar hoe het is..

Mensen bezochten ook: Center Parcs, Droomparken, EuroParcs, Hogenboom Vakantieparken, Landal, Molecaten, Molenheide, Oostappen, Pierre et Vacances, Qurios, RCN, Roompot, Sunparks, Topparken

Praktische informatie


Adres Recreatiepark De Tolplas

De Tolplas 15
7645 Hoge Hexel
Nederland

Contact

+31 546 697 308