Recreatiepark Marswâl kortingscodes

Wat is Recreatiepark Marswâl?

Recreatiepark Marswâl is een prachtig park met veel mogelijkheden. Er is een grote speeltuin, een zwembad, een restaurant en een camping. Er zijn ook veel wandel- en fietspaden, waardoor je heerlijk kunt genieten van de natuur. Het park is een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een dagje uit.

Recreatiepark Marswâl reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Recreatiepark Marswâl beoordeling achter te laten.

Recreatiepark Marswâl Balk

In het zuidwesten van Friesland ligt het dorpje Balk. Dit is een ideale vakantiebestemming voor watersporters, fietsers en wandelaars. Iedereen die houdt van het buitenleven voelt zich hier direct thuis. Hogenboom Vakantieparken Recreatiepark Marswal ligt aan het Slotermeer. Hier is voldoende ruimte voor verschillende boten, watersportliefhebbers en wandelaars. Of je nu wilt zeilen, surfen, waterskiën of kanoën, alles kan. Er is veel te zien en je verblijf in een van de accommodaties is zeer aangenaam. Bekijk de verschillende accommodaties en bepaal of deze geschikt..

Mensen bezochten ook: Center Parcs, Droomparken, EuroParcs, Hogenboom Vakantieparken, Landal, Molecaten, Molenheide, Oostappen, Pierre et Vacances, Qurios, RCN, Roompot, Sunparks, Topparken

Praktische informatie


Adres Recreatiepark Marswâl

Tsjamkedykje 6
8561 HA Balk
Nederland

Contact

+31 514 602 089