Met korting naar Brabants Winterfestijn

Wat is Brabants Winterfestijn?

Pak je schaatsen maar uit de kast, want het Brabants Winterfestijn staat weer voor de deur! Jong en oud kunnen hier genieten van de gezellige sfeer en winterse activiteiten. Maak een rondje op de schaatsbaan, bewonder de kerstmarkt of warm op met een kop warme chocolademelk. Mis deze winterse beleving niet en bestel nu je tickets online!

Brabants Winterfestijn reviews

Op basis van 5 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Brabants Winterfestijn beoordeling achter te laten.

Korting op Brabants Winterfestijn tickets

Met het Brabants Winterfestijn krijg je de kans om te genieten van de beste kortingen op winterse activiteiten. Denk aan schaatsen, warme chocolademelk drinken en gezellige kerstkraampjes bezoeken. Het is dé plek om in de winterse sferen te komen en te genieten van alles wat deze tijd van het jaar te bieden heeft. Of je nu jong of oud bent, er is voor iedereen wat te beleven. Dus trek je warme jas aan en kom naar het Brabants Winterfestijn om te genieten van de gezelligheid en de beste kortingen op winterse activiteiten.

Met de winter in aantocht is het tijd om te genieten van de gezelligheid en warmte van het Brabants Winterfestijn. Dit jaar biedt het festijn verschillende arrangementen en andere aanbiedingen aan. Denk bijvoorbeeld aan een romantische avond met je geliefde, inclusief een heerlijk diner en een sfeervolle overnachting. Of wat dacht je van een gezellige dag met vrienden, waarbij je kunt schaatsen op de ijsbaan en genieten van een warme chocolademelk. Ook voor families zijn er leuke activiteiten, zoals een speurtocht door het winterse landschap en een bezoek aan de kerstmarkt. Kortom, voor iedereen is er wat te beleven op het Brabants Winterfestijn.

Dit jaar vindt het Brabants Winterfestijn plaats in het gezellige centrum van ’s-Hertogenbosch. Op het festivalterrein zijn er tal van attracties en bezienswaardigheden te vinden voor jong en oud. Zo kun je schaatsen op de ijsbaan, genieten van de winterse sfeer in het winterdorp en je laten verrassen door de spectaculaire lichtshow. Ook zijn er diverse kraampjes waar je kunt smullen van heerlijke winterse lekkernijen en kun je genieten van live muziek. Voor de kleintjes is er een speciaal kinderplein met leuke activiteiten. Kortom, het Brabants Winterfestijn is een gezellig uitje voor het hele gezin!

Brabants Winterfestijn Breda

Pak je schaatsen en ga naar het Brabants Winterfestijn! Jij kunt hier genieten van de gezellige sfeer en de winterse activiteiten. Maak een mooie tocht op de schaatsbaan of ga lekker warm binnen zitten bij de vuurkorf. Mis de kans niet om te genieten van de heerlijke winterse lekkernijen en de gezelligheid met vrienden en familie. Jij zult je zeker vermaken op dit winterse evenement. Dus waar wacht je nog op? Plan snel jouw dagje uit naar het Brabants Winterfestijn!

Pak je schaatsen en ga naar het Brabants Winterfestijn!
Je kunt er genieten van:
- Prachtige winterse sfeer met gezellige kraampjes en vuurkorven
- Joviale mensen die je graag helpen bij het schaatsen
- Mogelijkheid om te genieten van heerlijke winterse lekkernijen zoals glühwein en oliebollen.

Mensen bezochten ook: Ahoy, Gamecity, Jaarbeurs Utrecht, Martiniplaza, Vredenburg

Praktische informatie


Adres Brabants Winterfestijn

Bavelseparklaan 10
4817 ZX Breda
Nederland

Contact

+31 00 00 00 00 00

Openingstijden en reserveren

Is Brabants Winterfestijn open? Kijk op de website van Brabants Winterfestijn voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.