Met korting naar Klimbos Ermelo

Wat is Klimbos Ermelo?

Gelegen in de Veluwe: Klimbos Ermelo! Jong of oud gaat hier een passende uitdagingen aan op klimgebied. Er zijn verschillende parcours voor ieder niveau. Daarnaast levert het klimmen ook een mooi uitzicht op!

Klimbos Ermelo reviews

Op basis van 19 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Klimbos Ermelo beoordeling achter te laten.

Klimbos Ermelo

In het Klimbos Ermelo verlies je de vaste grond onder je voeten. Midden in dit prachtige Veluwse bos klim je tot een hoogte van negen meter en kies je tussen vier routes die je meer dan zestig hindernissen bieden. De routes zijn zo gemaakt dat het hele gezin mee kan doen. Kinderen vinden het heerlijk om buiten in de speeltuin te spelen of ontdekken veilig het spannende Kidsparcours. Vanaf 8 jaar is het hele gezin welkom op het Familyparcours. Klim naar hoogten van wel 5 meter en eindig je avontuur met een spannende kabelbaan. Je hoeft niet bang te zijn om te vallen, bij elk parcours zit je namelijk vast aan een speciale veiligheidskabel. Als ervaren klimmer vind je de uitdaging bij The Kick, het hoogste parcours waarbij je negen meter boven de grond klimt. Ben je op zoek naar een leuke bestemming voor een verjaardagsfeestje, familiedag of schoolreis, dan ben je bij dit klimbos zeker aan het goede adres. Met een speciaal arrangement organiseer je makkelijk een sportieve en avontuurlijke dag voor iedereen, waarbij je niet alleen heerlijk klimt en klautert maar hierna ook lekker zwemt in een tropisch zwembad of golft op een uitdagende midgetgolfbaan.

Mensen bezochten ook: Klimbos Veluwe

Praktische informatie


Adres Klimbos Ermelo

Drieeërweg 125
3852MA Ermelo
Nederland

Contact

341553905

Openingstijden en reserveren

Is Klimbos Ermelo open? Kijk op de website van Klimbos Ermelo voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.