Beste kortingssite  De beste kortingssite van Nederland
Bezoekers  Dagelijks 20.000 bezoekers
Nieuwsbrief  550.000 Nieuwsbriefleden
Facebook  235.000 Facebookfans

Thermen bussloo

- Korting Thermen Bussloo

Thermen Bussloo informatie

Bij Thermen Bussloo stap je binnen in een totaal andere wereld. Dit is een wereld van genieten, verwennen en uitrusten middenin een groot natuurgebied. Thermen Bussloo ligt vlakbij Apeldoorn en biedt niet alleen dagbezoeken maar ook meerdaagse arrangementen. Bij een bezoek aan Thermen Bussloo laat je je onderdompelen in een wereld van sauna's, baden, schoonheidsbehandelingen en heerlijk eten. Het is hier ook mogelijk om de sauna en het beautycentrum los van elkaar te bezoeken.

Thermen Bussloo attracties

Bij Thermen Bussloo kan je kiezen tussen het beautyresort en de saunafaciliteiten. Gebruik maken van allebei is uiteraard geen probleem. Zo kan je een dag lang optimaal genieten van alle diensten en faciliteiten van Thermen Bussloo

Beauty en Wellness
Bij het beautyresort geniet je van diverse schoonheids- en lichaamsbehandelingen. Massages ontbreken hierbij natuurlijk niet. Een aantal massages bij Thermen Bussloo zijn uniek en kan je dus alleen hier ondergaan. Geniet van een sportmassage, ontspanningsmassage of een hotstone massage. Meer bijzonder zijn de kokosstempelmassage, chakra balancing massage, kayu massage of de oosterse klankmassage. Naast massages zijn er ook diverse gezichtsbehandelingen. Al deze behandelingen worden speciaal aangepast voor het huidtype dat je hebt. Er zijn speciale behandelingen voor mannen, tegen de stress, tegen huidveroudering of gewoon om te ontspannen. Ook kan je bij Thermen Bussloo genieten van onder meer hamam, rasul, bodypack, pedicure, manicure en de zonnebank.

Sauna's
De saunafaciliteiten garanderen een dag van intens genieten. Je kan hier gebruik maken van twaalf verschillende sauna's, waaronder een aantal zeer bijzondere. De vier elementensauna laat je kennis maken met de vier elementen door middel van water, lucht, kleuren en geluid. Ieder kwartier neemt de sauna een nieuw element aan wat een zeer bijzondere belevenis is. Ook de kleurentherapie sauna is bijzonder om mee te maken. De ruimte van deze sauna neemt steeds een andere kleur aan wat invloed heeft op lichaam en geest. De rozensauna is bijzonder geschikt voor de romantici. De sauna wordt verwarmd door middel van een grote koperen ketel die is gevuld met rozenbladeren. Naast bijzonder romantisch werkt de geur van rozen ook goed tegen hoofdpijn en stress.

Baden
Een goede afwisseling na een saunasessie is een bad. Een aantal van deze baden bevat koud water wat de huid stimuleert na de warme sauna. Warme baden zijn er uiteraard ook, bijvoorbeeld de rondèl. Dit is een groot zwembad met een prachtige sterrenhemel. Warm water wordt hier afgewisseld met geuren en kleuren. Ook zijn er speciale voetenbaden die de voetreflexzones stimuleren. Gewoon zwemmen kan uiteraard ook. Thermen Bussloo heeft een zwembad van achtentwintig meter lang. Dit zwembad is voor een deel binnen en voor een deel buiten en heeft een constante temperatuur. Zelfs in de winter kan je hier dus buiten zwemmen. Verdeeld over het terrein van Thermen Bussloo zijn ook vier rustplaatsen gerealiseerd. Al deze rustplaatsen hebben een speciaal thema zoals mediterraans of oosters. Ook zijn er meerdere prachtig aangelegde tuinen die bijzonder uitnodigen om plaats in te nemen. Omdat Thermen Bussloo aan een meer ligt kan je hier ook een duik in nemen. Heerlijk plaatsnemen in een hangmat of op een ligbed in de zon behoort ook tot de mogelijkheden.

Thermen Bussloo entertainment

Hoewel je natuurlijk komt om te ontspannen en vooral geen stress nodig hebt, zijn er verschillende activiteiten op een dag. Deze activiteiten vinden wel op een vaste tijd plaats, maar laten je alsnog geheel ontspannen. Van tijd tot tijd worden er speciale dagen georganiseerd die vooral ook in het teken staan van rust.

Opgieting
Een sensationele belevenis die Thermen Bussloo zes keer per dag aanbiedt is de opgieting. Bij een opgieting wordt er een grote hoeveelheid koud water op de warmtebron van de sauna gegoten. Het water bevat etherische oliën wat extra goed is voor de huid. Door de opgieting wordt de luchtvochtigheid in de sauna snel opgevoerd wat de doorbloeding van de huid nog beter maakt. Na het gieten van het water wordt er rondgezwaaid met een handdoek waardoor de dampen snel verspreiden. Deze opgietingen worden uitgevoerd door echte saunameesters en worden kosteloos aangeboden bij Thermen Bussloo.

Kailash
Een andere saunabelevenis is de Kailash. Dit wordt uitgevoerd in de Himalaya zoutkristalgrot en is zeer speciaal om een keer mee te maken. De Kailash is een ritueel met klank, kleur en geur invloeden en vindt drie keer per dag plaats.

Themadagen
Verder zijn er door het jaar heen een aantal speciale themadagen en weken bij Thermen Bussloo. Bij deze themadagen krijg je vaak aanzienlijke korting op de toegang van dit wellnessresort. Er zijn speciale acties met onder meer Valentijnsdag, Moederdag en Vaderdag. Een andere themadag die zeer speciaal is om mee te maken is het volle maan arrangement. Van mei tot en met september wordt dit arrangement aangeboden op de dag dat het volle maan is. Hiervoor zijn speciale klankmediadties en kleurentherapieën ontwikkeld. Ook is Thermen Bussloo dan extra mooi in stijl aangekleed. Een ander thema dat jaarlijks terugkeert is de week van de voeten. In deze week in de zomer wordt er extra aandacht besteed aan je voeten en kan je voordelig massages en pedicures krijgen.

Badkleding
Door het hele jaar heen worden er ook badkleding dagen georganiseerd. Op iedere tweede dinsdag van de maand is het verplicht om badkleding te dragen. Wil je dus graag een keer een dag naar Thermen Bussloo maar vind je het prettiger om dit in badkleding te doen? Dan kan dit op deze speciaal georganiseerde dagen.

Thermen Bussloo faciliteiten en voorzieningen

Bij aankomst in Thermen Bussloo word je welkom geheten door een van de medewerkers van dit wellnessresort. Na een kop thee of koffie kan je naar keuze een rondleiding volgen door het resort. Je kan je echter ook meteen klaarmaken voor een heerlijke dag.

Handdoek, slippers en badjas
Het gebruik van een handdoek, badjas en slippers is verplicht bij Thermen Bussloo. Dit kan je zelf van huis meenemen, maar kan ook gehuurd worden. De medewerkers van Thermen Bussloo willen dat iedereen een zo prettig mogelijk verblijf heeft.

Kluisjes
Al je persoonlijke bezittingen, inclusief mobiele telefoon, kunnen veilig opgeborgen worden in kluisjes. De kluisjes zijn te vinden in de ruime kleedkamers van Thermen Bussloo.

Leeftijd
Iedereen vanaf twaalf jaar is van harte welkom bij dit wellnessresort. Tot zestien jaar mogen kinderen Thermen Bussloo echter alleen bezoeken onder begeleiding van een volwassene.

Rolstoel
Mensen in een rolstoel kunnen ook een heerlijke dag hebben bij Thermen Bussloo. Houd er wel rekening mee dat de whirlpools en zwembaden alleen met een trap toegankelijk zijn.

Dieet
Als je van de horecafaciliteiten gebruik wil maken is het geen enkel probleem als je een dieet volgt. Als je dit vooraf aangeeft bij de receptie wordt er rekening gehouden met je voorkeuren.

Jonge moeders
Wanneer je onlangs een baby hebt gekregen is er een ruimte ingericht om te kolven. Ook is er een speciale koeling waar je de moedermelk kan bewaren.

Bereik en parkeren
Thermen Bussloo is goed bereikbaar met de auto en je kan parkeren voor de deur. Ook met het openbaar vervoer kun je bij Thermen Bussloo komen.

Thermen Bussloo eten, drinken en horeca

Bij een dag intens genieten speelt culinaire verwennerij uiteraard ook een rol. Thermen Bussloo heeft diverse horecagelegenheden om tussendoor of achteraf heerlijk te genieten van een hapje en een drankje.

N-Joy
Het grootste restaurant van Thermen Bussloo is restaurant N-Joy. Hier kan je genieten van dagverse producten, verse sappen, smoothies of een goed glas wijn. Bij N-Joy wordt er een uitgebreid lunchbuffet aangeboden, maar je hebt hier ook de mogelijkheid om à la carte te dineren. N-Joy staat onder leiding van een topkok en een zeer gastvrije bediening.

Lounge
Er is een speciale loungekaart voor een hapje tussendoor of als appetizer voor het diner. Thermen Bussloo heeft ook een prachtige lounge. Hier kan je nagenieten van je dagje sauna op relaxte banken en fauteuils. In de lounge zijn meerde open haarden aanwezig om optimaal tot rust te komen.

Kelodrome
In de tuin is een derde restaurant om te genieten van culinaire hoogstandjes, Kelodrome. Dit restaurant bevindt zich in het paviljoen van de tuin en bestaat voor een deel uit een rustruimte. Kelodrome heeft een Italiaans georiënteerde keuken en je kan hier lunchen en dineren. Ook neem je hier met een heerlijk drankje plaats in de omliggende tuin.

Thermen Bussloo openingstijden

De sauna van Thermen Bussloo is dagelijks geopend tussen 10.00 en 23.30 uur (op zondag tot 23.00 uur). Het beautyresort is dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur.

Thermen Bussloo adres

Bloemenksweg 38
7383RN Voorst
Nederland