Beste kortingssite  De beste kortingssite van Nederland
Bezoekers  Dagelijks 20.000 bezoekers
Nieuwsbrief  550.000 Nieuwsbriefleden
Facebook  235.000 Facebookfans

Zuiver Amsterdam korting

Facebook
3
Google+
1

Zuiver Amsterdam

Zuiver Amsterdam is een luxe, moderne spa op steenworp afstand van het centrum van Amsterdam. Midden in het Amsterdamse bos vind je een wellnesscentrum met verschillende sauna's, baden en een groot zwembad. Op Uitmetkorting.nl verzamelen we alle aanbiedingen voor deze populaire sauna. Vaak boek je de voordeligste tickets voor Zuiver Amsterdam via de links van SpaOnline op deze pagina. Tip: download de Zuiver App voor je iPhone of Androidtelefoon. Via deze app blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en profiteer je van exclusieve wellnessaanbiedingen.

Zuiver Amsterdam Informatie

Het Amsterdamse Bos is een groene oase bij Amsterdam-Zuid. Op steenworp afstand van de drukte van de binnenstad vind je hier Zuiver Amsterdam, een spa, luxe sportschool en hotel in één. Het luxe spa wellness center biedt alle mogelijkheden om even helemaal tot rust te komen en de batterijen weer op te laten. Je geniet hier van 8 sauna's, diverse baden, sfeervolle ontspanningsruimtes en een zwembad. Zo vind je er bijvoorbeeld een originele houten Finse sauna, waar je helemaal tot rust komt in de droge hitte. In de kleurentherapiesauna is het ook heerlijk warm, maar wordt je tegelijkertijd blootgesteld aan gekleurd licht, gebaseerd op de leer van kleurentherapie. In het Romeins Caldarium relax je zoals Julias Ceasar dat deed. Er worden dagelijks meerdere keren opgietingen verzorgd in Zuiver, met geuren aangepast aan het seizoen. Na de hitte van de sauna is het tijd om af te koelen onder de koude waterval of in een van de dompelbaden. Zuiver heeft bovendien een van de grootste zwembaden van Amsterdam. Het zwembad is deels overdekt, in het andere gedeelte heb je een prachtig uitzicht op de tuin van de spa. Om de spa net zo stralend en ontspannen te verlaten als je je voelt, reserveer je een beautybehandeling of massage. Ga voor een ontspannende gezichtsbehandeling, laat je spieren loskneden door een masseur of laat je wenkbrauwen onder handen nemen: de keuze is aan jou. Er is ook een hammam in Zuiver, waar je geniet van het traditionele hammamritueel met olijfzeep. Wil je de dag echt relaxed afsluiten? In het moderne a la carte restaurant van Zuiver geniet je van een uitgebreide lunch of diner in een stijlvolle omgeving, terwijl op de achtergrond een fijn muziekje op staat. Om het heerlijke ontspannend gevoel na een dagje sauna nog langer vast te houden is het ook mogelijk om te blijven slapen in een van de sfeervolle hotelkamers.

Zuiver Amsterdam
Zuiver Amsterdam & Amsterdam
Sauna Zuiver Amsterdam

5 bijzondere sauna's in Zuiver Amsterdam


1. Klassieke Finse sauna
Iedere zichzelf respecterende spa heeft er eentje: een Finse Sauna. Hier ervaar je het ultieme saunagevoel. In de sfeervolle houten ruimte geniet je van extreme hitte. Je lichaam ontspant, je gedachten staan even stil en langzaam voel je hoe je begint te zweten. Klinkt vies, maar is wel heel gezond! Vergeet niet om daarna goed af te koelen, dat is heel belangrijk na zoveel warmte.

2. Kleurentherapiesauna
In de kleurentherapiesauna geniet je niet alleen van warmte, maar ook van de weldadige kracht van gekleurd licht. Door je te omringen met een bepaalde kleur wordt de balans in je lichaam hersteld. Iedere kleur heeft zijn eigen kracht. Zo is rood goed tegen spierpijn, helpt geel bij hoofdpijn en is oranje voor een goed humeur.

3. Muzieksauna
Nee, geen Gerard Joling of happy hardcore: in de muzieksauna geniet je van ontspannende klassieke muziek. Het is bewezen dat je van muziek tot rust komt, een perfecte combinatie met een warme sauna. Hoe gestresst je ook bent, in deze sauna kom je ongetwijfeld tot rust. De luchtvochtigheid in deze sauna is iets hoger dan in de andere ruimtes, zodat je eerder gaat zweten. Goed blijven drinken is dus heel belangrijk!

4. Romeins Caldarium
Relaxen als een Romein doe je in het Caldarium. Anders dan in Finse sauna's wordt de ruimte hier verwarmd door de warme banken, vloeren en ruimte. Daardoor is het er minder extreem heet, maar wel aangenaam warm. Op de warme stenen banken ontspannen je spieren en geniet je van warmte en rust. De geuren van de etherische oliën doen de rest.

5. Zoutcaldarium
In het zoutcaldarium profiteer je van de heilzame werking van Himalayazout. Verwarmd zout heeft een intens reinigend effect op je huid en je luchtwegen, waardoor je als herboren de sauna verlaat. Een zeer kalmerende sauna, niet in de laatste plaats door de doordringende geur van smeulende salie.

Ontvang gratis e-mail bij o.a. nieuwe Zuiver Amsterdam korting:Adres

Koenenkade 8
1081KH Amsterdam
Nederland

Telefoonnummer

020-3010710

Zuiver Amsterdam openingstijden

Zuiver is geopend van maandag t/m zondag van 10.00 tot 24.00 uur.