Met korting naar Amsterdam Museum

Wat is Amsterdam Museum?

Amsterdam Museum vertelt aan de hand van verschillende tentoonstellingen over de geschiedenis van Amsterdam. Het museum ligt in het hart van de stad, dichtbij de Kalverstraat. Beleef de stad Amsterdam met al je zintuigen.

Amsterdam Museum reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Amsterdam Museum beoordeling achter te laten.

Korting op Amsterdam Museum tickets

Ontdek Amsterdam in het Stedelijk Amsterdam Museum. Je kunt nu profiteren van korting op je entreetickets via één van de acties op deze pagina. Bied mee, speel mee of schrijf je in voor voordelige Amsterdam Museum toegangskaarten. Wij struinen het internet af voor geldige kortingsacties en bundelen deze hier, voor jou! Kijk welke voordeelactie het beste bij jou past en bespaar gemakkelijk en snel op je toegangskaartjes tot het museum. In het Amsterdam Museum ontdek je de geschiedenis van het museum met al je zintuigen. Al je zintuigen worden geprikkeld tijdens deze interessante geschiedenis reis. Wacht niet langer en sleep je voordelige toegangskaartjes tot het Amsterdam Museum in de wacht!

Amsterdam Museum

Liefhebber van de stad Amsterdam? Ben je benieuwd hoe Amsterdam van een kleine plaats aan de Amstel is doorgegroeid tot het handelscentrum van Europa in de Zeventiende eeuw? Kom eens langs bij Amsterdam Museum en maak het mee. Het vertelt het verhaal van de stad Amsterdam. De vraag is uiteraard wel, wát is dan precies het verhaal van de stad Amsterdam? In het Amsterdam Museum beleef je verschillende delen uit de geschiedenis. Dat alles op andere wijze. Er is een vaste tentoonstelling genaamd 'Het verhaal van Amsterdam', wat ons wijzer maakt over de stad Amsterdam via kunst, attributen en nieuwe media. Daarnaast wordt er verteld over het DNA van Amsterdam én richt 'het Kleine Weeshuis' zich op al onze zintuigen. Het Kleine Weeshuis is een erg geschikte tentoonstelling voor kinderen, aangezien je je ook echt in een klein weeshuis begeeft. Tussendoor neem je een versnapering in het oude koehuis en tevens gerenoveerde Museumcafé Mokum. Het Amsterdam Museum is erg interactief, dit maak het toegankelijk voor verscheidene doelgroepen. Kom het zelf beleven!

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Amsterdam Museum

Kalverstraat 92
1012PH Amsterdam
Nederland

Contact

020-5231822

Openingstijden en reserveren

Is Amsterdam Museum open? Kijk op de website van Amsterdam Museum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.