Met korting naar Beelden Aan Zee

Wat is Beelden Aan Zee?

In 1994 is in Scheveningen het Beelden Aan Zee museum geopend door het echtpaar Theo Scholten & Lida Scholten-Miltenburg. Zij waren gek op het verzamelen van moderne en hedendaagse beeldhouwkunst.

Beelden Aan Zee reviews

Op basis van 11 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Beelden Aan Zee beoordeling achter te laten.

Beelden Aan Zee Den Haag

De collectie van het Museum Beelden aan Zee in Den Haag bestaat uit meer dan 1000 beelden. Je vindt alle beelden aan de boulevard van Scheveningen. De collectie beelden van bekende beeldhouwers en het uitzicht op het strand en de Noordzee maken dit museum uniek. Wanneer je rustig over de boulevard van Scheveningen wandelt kan het maar zo zijn dat je langs allerlei beelden die behoren tot dit museum loopt. Het leuke is dat je niet per se naar het museum hoeft om toch een klein beeld te krijgen van wat er allemaal te vinden is in de omgeving van het museum. Regelmatig zijn er nieuwe tentoonstellingen te zien in het museum. Bewonder in het museum alle beelden onder begeleiding van een gids en krijg extra uitleg over de diverse beelden en de kunstenaar die de beelden maakte. Mocht je nog meer willen weten over een bepaalde kunstenaar of mocht je meer willen lezen over interessante internationale beeldhouwkunst dan bezoek je het Sculptuur Instituut waar allerlei boeken verzameld zijn over beeldhouwkunst. Naast dat je zelf kunt onderzoeken en een rondleiding kunt volgen door het museum zijn er ook allerlei educatieve mogelijkheden voor schoolklassen. Na of tijdens je bezoek geniet je van een hapje en een drankje in het rustige café.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Beelden Aan Zee

Harteveltstraat 1
2586EL Den Haag
Nederland

Contact

070-3585857

Openingstijden en reserveren

Is Beelden Aan Zee open? Kijk op de website van Beelden Aan Zee voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.