Met korting naar Diamant Museum Amsterdam

Wat is Diamant Museum Amsterdam?

Het Diamant Museum in Amsterdam staat volledig in het teken van de meest felbegeerde steen van allemaal: de diamant. Je leert er alles over de geschiedenis van de diamant en Amsterdam als diamantstad.

Diamant Museum Amsterdam reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Diamant Museum Amsterdam beoordeling achter te laten.

Korting op Diamant Museum Amsterdam tickets

Wie houdt er nou niet van diamanten! Kom alles te weten over het ontstaansproces van deze waardevolle steen in dit museum. Door de acties op deze pagina kan je het Diamant Museum in Amsterdam nu voordelig bezoeken. Actuele aanbiedingen, kortingsacties of win-acties vind je hier! Schrijf je in, bied mee of raad mee en bespaar op een bezoek aan het Diamant Museum. Naast de oogverblindende diamanten die je hier ziet, leer je ook veel over deze mooie steen. Zoek niet verder en haal hier je toegangskaarten voor jou en je vrienden (of vriendinnen) met korting en bezoek het Diamant Museum met korting.

Diamant Museum Amsterdam

Alle diamanten zijn ontstaan uit koolstof. Hoe dit precies werkt ontdek je in het Diamant Museum Amsterdam. Het museum neemt je mee op een reis die 3 miljard jaar geleden begon, 200 kilometer onder het aardoppervlak en eindigt bij de ring met fonkelende diamant om jouw vinger of jouw nek. Je dringt door tot in een koolstofatoom, waaruit uiteindelijk de fonkelende steen ontstaan. Je ziet hoe beroemde diamanten zijn geslepen en je kunt zelfs de kleinste diamant ter wereld door een microscoop bekijken. Ook leuk: leer zelf hoe je een echte diamant van een namaak diamant kunt onderscheiden. Daarnaast zie je hoe een ruwe diamant wordt geslepen en bekijk je de schitterende collectie diamanten van het museum. Uiteraard moet je hierbij denken aan de meest schitterende juwelen. Laat je verblinden door deze prachtige stenen. En je kunt hier ook het Katana Zwaard bekijken. Dit zwaard is ingelegd met tientallen diamanten. Kom hier niet alleen meer te weten over het ontstaan van deze kostbare stenen, maar ook over diamantstad Amsterdam. Het is werkelijk waar de moeite waard. Via Uitmetkorting.nl vind je kortingstickets met aangename aanbiedingen of sla je de wachtrij over. Bestel nu een ticket voor het Diamant Museum met korting. Je krijgt je kortingsvoucher al snel binnen in jouw mailbox. Een bezoek is snel gepland!

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Diamant Museum Amsterdam

Paulus Potterstraat 8
1071CZ Amsterdam
Nederland

Contact

+31 (0)20-3055300

Openingstijden en reserveren

Is Diamant Museum Amsterdam open? Kijk op de website van Diamant Museum Amsterdam voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.