Met korting naar Het Klederdrachtmuseum

Wat is Het Klederdrachtmuseum?

Het Klederdrachtmuseum is een unieke plek waar je kunt genieten van de Nederlandse klederdracht. Je kunt er kledingstukken bekijken uit verschillende tijden en regio's. Ook kun je er leren over de geschiedenis van de klederdracht en de verschillende stijlen. Een bezoek aan het Klederdrachtmuseum is een leuke manier om meer te weten te komen over de Nederlandse cultuur.

Het Klederdrachtmuseum reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Het Klederdrachtmuseum beoordeling achter te laten.

Het Klederdrachtmuseum Amsterdam

Benieuwd naar de verhalen, ambachten en technieken uit de klederdrachten van vroeger? Bezoek dan zeker eens het Klederdracht museum in Amsterdam. Hier kom je alles over de klederdrachten te weten en kun je deze zelf ook passen! Op deze pagina vind je verschillende aanbiedingen, zodat je voor een aantrekkelijke entreeprijs het museum kunt bezoeken.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Het Klederdrachtmuseum

Herengracht 427
1017 BR Amsterdam
Nederland

Contact

+31 (0)20 84 52 399

Openingstijden en reserveren

Is Het Klederdrachtmuseum open? Kijk op de website van Het Klederdrachtmuseum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.