Met korting naar Joods Historisch Museum

Wat is Joods Historisch Museum?

Het Joods Historisch Museum in Amsterdam belicht de rijke geschiedenis van de Joden in Nederland aan de hand van verhalen, affiches, voorwerpen, foto's en video's.

Joods Historisch Museum reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Joods Historisch Museum beoordeling achter te laten.

Korting op Joods Historisch Museum tickets

Bezoek het Joods Historische Museum in Amsterdam nu met voordeel. Haal je entree tickets via Uitmetkorting.nl en profiteer van fikse kortingen op je toegang tot het Joods Historisch Museum. Neem deel aan acties, bied mee met veilingen of koop je toegangskaartjes gemakkelijk en snel via onze pagina. Wij houden namelijk zo van besparen dat we het hele internet afspeuren voor actuele kortingsacties. Op deze pagina vind je het actuele aanbod en zo kan jij voordelig naar het Joods Historisch museum. Koop nu snel je voordelige toegangskaartjes en kom meer te weten over de geschiedenis van Joden in Nederland.

Joods Historisch Museum Amsterdam

In het Joods Historisch Museum in Amsterdam kom je van alles te weten over de Joodse cultuur. Het museum is gevestigd in een complex van vier voormalige synagogen, gelegen in het Joods Cultureel Kwartier in hartje Amsterdam, vlakbij het Waterlooplein. De drie vaste tentoonstellingen geven je een beeld van de geschiedenis en cultuur van joden in Nederland. Het museum is opgericht in 1930 en verzamelt al sinds die tijd alles wat te maken heeft met het Nederlandse Joodse leven. Aan de hand van schilderijen, tekeningen, objecten, foto's, films en 3D-presentaties duik je de geschiedenis van de cultuur in. De museumcollectie is werkelijk enorm, met meer dan 14.000 kunstvoorwerpen, 12.000 foto's en 15.000 historische documenten. Het zou weken duren om alles te bekijken. Daarom zie je in de vaste tentoonstelling slechts het topje van de ijsberg. De rest van de museumcollectie wordt getoond in wisselende tentoonstellingen. Er zijn meestal één of twee wisselexposities over interessante onderwerpen. Aan de overkant van het museum staat een synagoge waar je ook echt in mag. Het is ook mogelijk om een rondleiding te krijgen. Een bezoek aan het Joods Historisch Museum is een leuk een leerzaam dagje uit. Voordelige entreekaartjes voor het Joods Historisch Museum verkrijg je via Uitmetkorting.nl. Leer bij over het Joodse geloof en de Tweede Wereldoorlog. Op Uitmetkorting.nl kan je nu een kortingsticket afnemen. Dit geeft je de mogelijkheid om een museumbezoek in de nabije toekomst te plannen.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Joods Historisch Museum

Nieuwe Amstelstraat 1
1011PL Amsterdam
Nederland

Contact

+31 (0)20-5310310

Openingstijden en reserveren

Is Joods Historisch Museum open? Kijk op de website van Joods Historisch Museum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.