Met korting naar Royal Delft

Wat is Royal Delft?

Maak kennis met de schoonheid van Delft blauw: prachtig aardewerk van Nederlandse bodem. In het Royal Delft museum in Delft ontdekt u de complete geschiedenis en het productieproces van het Delftse aardewerk. Dit wereldberoemde blauw-witte aardewerk wordt nog steeds met de hand beschilderd.

Royal Delft reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Royal Delft beoordeling achter te laten.

Korting op Royal Delft tickets

Bezoek Royal Delft met korting en zie met eigen ogen hoe Delfts blauw aardewerk wordt geproduceerd. Royal Delft is een uniek aardewerk museum die je nu via Uitmetkorting.nl met voordeel kan bezoeken. Wij van Uitmetkorting.nl houden van korting en struinen het internet af voor geldige kortingsacties. Zo kan jij profiteren van voordeel. Wacht niet langer en haal snel je kaartjes via onze pagina! Zo kan je profiteren van bijvoorbeeld hoge kortingen op je entree, of win gratis toegangskaartjes via een quiz. Zo blijft er geld over voor een souvenirtje uit de unieke souvenirwinkel of een drankje in de brasserie.

Royal Delft

Het is niet lastig te bedenken wat voor museum je in Delft aantreft. Natuurlijk eentje met hét product van eigen bodem: Delfts blauw. Dit zijn dan ook precies de mooie kunstwerken die je bewondert bij Royal Delft. En niet zomaar even wat stukken. Nee, hier staan de werkjes van De Koninklijke Porceleyne Fles. De enige overgebleven aardewerkfabriek in Delft uit de 17e eeuw. Toentertijd stonden er waarschijnlijk 32, maar alleen deze heeft het in de veranderende tijden overleefd. Daarom besloot de eigenaar eind jaren '90 de fabriek open te stellen voor publiek, zodat iedereen het vakwerk kan bewonderen. Leer hier alles over de geschiedenis en het productieproces van deze ware en eeuwenoude ambacht. Zie het ook voor je neus tot stand komen. Je mag een kijkje nemen tijdens het schilderwerk en in de werkplaats. Je komt overal door middel van een audiotour of rondleiding. De audiotour kan dagelijks gedaan worden. Een rondleiding alleen op afspraak. Naast dat er binnen genoeg te bewonderen valt, is een wandeling door de historische binnentuin ook zeker de moeite waard. Bespaar op jouw entreetickets en bewonder het unieke aardewerk van Royal Delft. Houd tevens een zakcentje over voor een bezoek aan de brasserie. Een kopje koffie tijdens de lunch is wel gewenst na een dagje Royal Delft, met name wanneer je er korting op krijgt. Natuurlijk drink en eet je die met Delfts blauw. Op zoek naar een bijzondere trouwlocatie? Ook daar is ruimte voor.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Royal Delft

Rotterdamseweg 196
2628AR Delft
Nederland

Contact

+31 (0)15-7600800

Openingstijden en reserveren

Is Royal Delft open? Kijk op de website van Royal Delft voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.