Met korting naar Terra-Maris

Wat is Terra-Maris?

Terra-Maris is een Nederlandse organisatie die zich inzet voor een duurzame leefomgeving. Ze werken samen met bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties om de kwaliteit van het milieu te verbeteren. Ze ontwikkelen innovatieve oplossingen voor milieuproblemen en helpen bij het verminderen van de milieubelasting.

Terra-Maris reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Terra-Maris beoordeling achter te laten.

Terra-Maris Oostkapelle

Terra Maris is een museum voor de natuur en het landschap van Zeeland in Oostkapelle. Maak kennis met de dynamische natuur van de Delta en herontdek de vele dorpen die door het water zijn opgeslokt. Terra Maris betekent dan ook letterlijk 'land van de zee'. Op geen enkele plek zijn land en zee zo onlosmakelijk met elkaar verbonden. Terra Maris was voorheen het Zeeuws Biologisch Museum. Je bekijkt hier een levendige tentoonstelling over de geschiedenis van het Zeeuwse landschap. Bekijk de vele inpolderingen en laat je verrassen door het huidige landschap. De vele..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Terra-Maris

Duinvlietweg 6
4356ND Oostkapelle
Nederland

Contact

118582620

Openingstijden en reserveren

Is Terra-Maris open? Kijk op de website van Terra-Maris voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.