Vacature: Achtbaantester Pretparken Nederland

Afbeelding: Vacature: Achtbaantester Pretparken Nederland

Parttime

Krijg jij niet genoeg van loopings, kurkentrekkers en enorme snelheden en draai je niet weg voor een beetje avontuur en spanning? Word dan achtbaantester bij Uitmetkorting.nl!

Wat ga je doen?

Uitmetkorting.nl is op zoek naar een achtbaantester. In de drukke en warme zomerperiode waarin pretparken op volle kracht draaien, vragen we jou om je hoofd koel te houden. Als achtbaantester bezoek en beleef jij alle achtbanen in de grootste dagattracties van Nederland. Je beoordeelt deze achtbanen aan de hand van verschillende criteria.

Wat wij bieden

Als officiële achtbaantester voor Uitmetkorting.nl ontvang jij maar liefst twee (!) toegangskaarten voor Drievliet, de Efteling, Duinrell, Slagharen, Walibi Holland, Hellendoorn en Toverland. Als jij het dus ziet zitten om samen met jouw vriend, vriendin, broer, zus, neef of nicht de hele zomer spanning en avontuur op te zoeken, zijn wij op zoek naar JOU. Als achtbaantester voor Uitmetkorting.nl verzeker je jezelf van een onvergetelijke zomer vol spectaculaire ervaringen!

Uitmetkorting.nl

Uitmetkorting.nl is een toonaangevende kortingswebsite in Nederland. Naast dat je bij ons aan het goede adres bent voor korting op talloze uitjes als musea, zwembaden en workshops, kun je ook bij ons terecht voor korting op pretparken. Doordat jij alle achtbanen van Nederland test en evalueert, bezorg je ons nuttige informatie die wij vervolgens aan onze klanten bieden. Zo beleef jij een onvergetelijke zomer en informeren wij toekomstige gasten nóg beter!

Wat wij vragen

Als officiële achtbaantester van Uitmetkorting.nl is het natuurlijk een must dat je een echte thrillseeker en achtbaanfreak bent. Het is ook belangrijk dat je nauwkeurig bent, want er moet na afloop van jouw rit wel een kritisch rapport ontstaan waarmee wij de bezoekers van onze website van de juiste informatie voorzien. Ben je benieuwd hoe een dag in het leven van een achtbaantester eruitziet? Scroll dan snel naar beneden!

Zie jij het dus zitten om…:

 • Je zomer van 2022 te vullen met het vrijwillig testen van de beste achtbanen van Nederland;
 • Iedere achtbaan nauwkeurig te beoordelen op verschillende criteria;
 • Samen met een gast naar keuze visitekaartjes te krijgen voor Drievliet, de Efteling, Duinrell, Slagharen, Walibi Holland, Hellendoorn en Toverland?
 •  
  Solliciteer dan vandaag nog via sollicitaties@uitmetkorting.nl op de vacature ‘Achtbaantester bij Uitmetkorting.nl’!

  Een dag in het leven van een achtbaantester:

  Goed uitgerust beginnen jij en je gast naar keuze aan een dag vol avontuur, snelheid en genot. Het eerste pretpark dat je als officiële achtbaantester gaat bezoeken is Walibi Holland. Om 10.00 uur kom je aan bij het pretpark en je deelt samen, onder het genot van een heerlijke kop koffie, de dag in. Is het slim om eerst de Goliath te bezoeken of spreekt de Speed of Sound jullie meer aan?

  Als het plan eenmaal is gemaakt, begin je aan het testen van alle achtbanen aan de hand van verschillende criteria. Om een uur of 13.00 begin je te merken dat je wat trek krijgt, want het testen van al die achtbanen is natuurlijk niet niks. Samen genieten jullie van een welverdiende lunch en na een uurtje ontspannen beginnen jullie aan het testen van de resterende achtbanen.

  Om 15.30 uur kom je tot de conclusie dat je alle achtbanen hebt getest, maar omdat je tijd over hebt geniet je nog even van de andere attracties als ‘El Rio Grande’, ‘The Tomahawk’ en ‘Merlin’s Magic Castle’.

  Als het moment daar is evalueer je zelf of evalueren jullie samen de dag en besluit je welke achtbanen de snelste, spannendste en gaafste waren. Als je klaar bent, kun je al wat vooronderzoek gaan doen naar Duinrell: het pretpark waar je binnenkort naar toe moet als achtbaantester voor Uitmetkorting.nl.


  Bron: YouTubekanaal ‘HessTag’

  Als achtbaantester bezoek je veel Nederlandse pretparken. Zo mag je naast de Efteling ook Slagharen, Bobbejaanland en Phantasialand bezoeken. In de toekomst zijn niet alleen benieuwd naar de ervaringen binnen attractieparken in Nederland, maar ook naar attractieparken in het buitenland. Zo zal je in de toekomst ook een bezoekje moeten brengen aan Disneyland Parijs, Legoland, Europapark en bijvoorbeeld Wunderland Kalkar.

  Een achtbaantester test natuurlijk alleen maar achtbanen. Echter zoeken we in de toekomst ook iemand die andere elementen van dagjes uit test. Zo staan uitjes als de Beekse Bergen, Ouwehands Dierenpark en Plopsaland op de planning. Ook over de reis er naartoe willen we het één en ander weten. Heb je namelijk meer aan het vervoer per auto of bus of is het handiger om treinkaartjes aan te schaffen?


   

  Extra Achtbaantester vacatures

  Naast de reguliere achtbaantester zijn we dit jaar ook nog op zoek naar wat specifiekere achtbaantesters! We willen namelijk niet alleen weten welke achtbanen in Nederland het leukste, beste en spannendste zijn. We willen voor Uitmetkorting.nl ook informatie hebben over bijvoorbeeld de toegankelijkheid van achtbanen voor mensen met een lichamelijke beperking of de geschiktheid van de rollercoasters voor mensen boven de 50 jaar. Bekijk hieronder de verschillende vacatures.

  EXTRA VACATURE #1. Achtbaantester met een beperking
  Voor mensen met een beperking is niet elke achtbaan of pretpark even toegankelijk. Voor de Achtbaantest 2022 van Uitmetkorting.nl zijn we dan ook op zoek naar mensen met een beperking die in de deelnemende pretparken in Nederland willen gaan kijken hoe toegankelijk deze rollercoasters zijn. Zit je bijvoorbeeld in een rolstoel? Of heb je coördinatieproblemen? Of heb je een psychische beperking zoals ADHD of autisme en ben je gek op snelheid, loopings en steile afdalingen? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor deze functie!

  EXTRA VACATURE #2. Junior achtbaantester (10-15 jaar)
  Als je met je kinderen besluit naar een attractiepark te gaan dan is het natuurlijk hartstikke zonde als ze niet in de achtbanen kunnen of mogen. Daarom vinden wij bij Uitmetkorting.nl het belangrijk om uit te vinden welke attractieparken het meest en het minst geschikt zijn voor kinderen tussen de 10 en 15 jaar als het gaat om de toegankelijkheid van de achtbanen in het park. Ook dit gaan we doen door middel van een vacature voor een junior achtbaantester. Ben jij een ouder van een kind tot 15 jaar dat gek is op rollercoasters en niet bang is voor snelheid en loopings? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor deze functie!

  EXTRA VACATURE #3. Achtbaantester 65+
  Welke achtbanen zijn nu wel of niet geschikt voor mensen boven de 65 jaar? Welke zijn veel te eng en welke veel te tam? Dat zouden wij graag willen weten! Ben jij boven de 65 jaar en heb je een sterke maag? Gek op snelheid, hoogtes en adrenaline rushes? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor deze functie!

   


   

  Achtbaantesters 2018
  CategorieNaam
  Junior achtbaantesterJori van Eijk
  Senior achtbaantesterTani uit Schiedam
  Achtbaantester met beperkingTjesko ten Hoven
  Achtbaantester AlgemeenJos van Unen

   

  Achtbaantesters 2017
  CategorieNaam
  Junior achtbaantesterIzzy Vale
  Senior achtbaantesterLouis Baerts
  Achtbaantester met beperkingLisanne Hoefsloot
  Achtbaantester AlgemeenMarijn Vermeeren

   

  Achtbaantesters 2016
  CategorieNaam
  Junior achtbaantesterTom Meulenbroeks
  Senior achtbaantesterChristiaan van de Vooren
  Achtbaantester met beperkingAnouska Ramaker
  Achtbaantester AlgemeenYvonne Fennema
  Achtbaantesters 2015
  CategorieNaam
  Junior achtbaantesterAbel Musch
  Senior achtbaantesterJan Blees (90 jaar!)
  Achtbaantester met beperkingMarieke Broekmeulen & Yvette Moerdijk
  Achtbaantester AlgemeenDaniëlle Bol-Koster


  Voor meer informatie kun je contact opnemen met de redactie van Uitmetkorting.nl via redactie@uitmetkorting.nl.