Vacature: Achtbaantester Pretparken Nederland

Afbeelding: Vacature: Achtbaantester Pretparken Nederland

Parttime

Krijg jij niet genoeg van loopings, kurkentrekkers, enorme snelheden én draai je niet weg voor een beetje avontuur en spanning? Word dan de achtbaantester van Uitmetkorting.nl!

Wat ga je doen?

Uitmetkorting.nl is op zoek naar een achtbaantester. In de drukke en warme zomerperiode waarin pretparken op volle kracht draaien, wordt er van jou gevraagd je hoofd koel te houden. Als achtbaantester beleef jij alle achtbanen in de grootste dagattracties van Nederland. Je beoordeelt deze achtbanen aan de hand van verschillende criteria.

Wat wij bieden

Als officiële achtbaantester voor Uitmetkorting.nl ontvang jij maar liefst twee (!) toegangskaarten voor Drievliet, de Efteling, Duinrell, Slagharen, Walibi Holland, Hellendoorn en Toverland. Als jij het dus ziet zitten om samen met jouw vriend, vriendin, broer, zus, neef of nicht de hele zomer spanning en avontuur op te zoeken, zijn wij op zoek naar JOU.

Wat wij vragen

Als officiële achtbaantester van Uitmetkorting.nl is het een must dat je een echte thrillseeker en achtbaanfreak bent. Daarnaast is het belangrijk dat je nauwkeurig bent, want er moet na afloop van jouw rit een kritisch rapport ontstaan waarmee wij de bezoekers van onze website van de juiste informatie kunnen voorzien. Ben je benieuwd hoe een dag in het leven van een achtbaantester eruitziet? Scroll dan snel naar beneden!

Zie jij het dus zitten om…:

 • Jouw zomer van 2023 te vullen met het testen van de beste achtbanen van Nederland;
 • Iedere achtbaan nauwkeurig te beoordelen op verschillende criteria;
 • Samen met gezelschap naar keuze, kaartjes te krijgen voor Drievliet, de Efteling, Duinrell, Slagharen, Walibi Holland, Hellendoorn en Toverland?
 •  
  Solliciteer dan vandaag nog via sollicitaties@uitmetkorting.nl op de vacature ‘Achtbaantester bij Uitmetkorting.nl’!

  Een dag in het leven van een achtbaantester:

  Goed uitgerust beginnen jij en jouw gezelschap aan een dag vol avontuur, snelheid en genot. Het eerste pretpark dat je als officiële achtbaantester gaat bezoeken is Walibi Holland. Om 10.00 uur kom je aan bij het pretpark en je huldigt samen, onder het genot van een heerlijke kop koffie, de dag in. Is het slim om eerst de Goliath te bezoeken of spreekt de Speed of Sound jullie meer aan?

  Als het plan eenmaal is gemaakt, begin je daadwerkelijk aan het testen van alle achtbanen aan de hand van verschillende criteria. Om een uur of 13.00 begin je te merken dat je wat trek krijgt, want het testen van al die achtbanen is natuurlijk niet niks. Samen genieten jullie van een welverdiende lunch en na een uurtje ontspannen beginnen jullie aan het testen van de resterende achtbanen.

  Om 15.30 uur kom je tot de conclusie dat je alle achtbanen hebt getest, maar omdat je tijd over hebt geniet je nog even lekker van de andere attracties als ‘El Rio Grande’, ‘The Tomahawk’ en het enorme reuzenrad in het midden van het park.

  Als het moment daar is, evalueer jij zelf of jullie samen de dag en besluit je welke achtbanen de snelste, spannendste en gaafste zijn. Zodra je hiermee klaar bent, doe je al wat vooronderzoek voor Duinrell: jouw volgende bestemming als dé achtbaantester van Uitmetkorting.nl.


  Bron: YouTubekanaal ‘HessTag’

  Als achtbaantester bezoek je veel Nederlandse pretparken. Zo mag je naast de Efteling ook Slagharen, Bobbejaanland en Phantasialand bezoeken. In de toekomst zijn wij niet alleen benieuwd naar de ervaringen binnen attractieparken in Nederland, maar ook naar attractieparken in het buitenland. Zo zal je in de toekomst ook een bezoekje moeten brengen aan Disneyland Parijs, Legoland, Europapark en bijvoorbeeld Wunderland Kalkar.

  Een achtbaantester test natuurlijk alleen maar achtbanen. Echter zoeken we in de toekomst ook iemand die andere elementen van dagjes uit test. Zo staan uitjes als de Beekse Bergen, Ouwehands Dierenpark en Plopsaland op de planning. Ook over de reis er naartoe willen we het één en ander weten. Heb je namelijk meer aan het vervoer per auto of bus of is het handiger om treinkaartjes aan te schaffen?


   

  Extra Achtbaantester vacatures

  Naast de reguliere achtbaantester zijn we dit jaar ook nog op zoek naar wat specifiekere achtbaantesters! We willen namelijk niet alleen weten welke achtbanen in Nederland het leukste, beste en spannendste zijn. We willen voor Uitmetkorting.nl ook informatie hebben over bijvoorbeeld de toegankelijkheid van achtbanen voor mensen met een lichamelijke beperking of de geschiktheid van de rollercoasters voor mensen boven de 50 jaar. Bekijk hieronder de verschillende vacatures.

  EXTRA VACATURE #1. Achtbaantester met een beperking
  Voor mensen met een beperking is niet elke achtbaan of pretpark even toegankelijk. Voor de Achtbaantest 2023 van Uitmetkorting.nl zijn we dan ook op zoek naar mensen met een beperking die in de deelnemende pretparken in Nederland willen gaan kijken hoe toegankelijk deze rollercoasters zijn. Zit je bijvoorbeeld in een rolstoel? Of heb je coördinatieproblemen? Of heb je een psychische beperking zoals ADHD of autisme en ben je gek op snelheid, loopings en steile afdalingen? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor deze functie!

  EXTRA VACATURE #2. Junior achtbaantester (10-15 jaar)
  Als je met je kinderen besluit naar een attractiepark te gaan dan is het natuurlijk hartstikke zonde als ze niet in de achtbanen kunnen of mogen. Daarom vinden wij bij Uitmetkorting.nl het belangrijk om uit te vinden welke attractieparken het meest en het minst geschikt zijn voor kinderen tussen de 10 en 15 jaar als het gaat om de toegankelijkheid van de achtbanen in het park. Ook dit gaan we doen door middel van een vacature voor een junior achtbaantester. Ben jij een ouder van een kind tot 15 jaar dat gek is op rollercoasters en niet bang is voor snelheid en loopings? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor deze functie!

  EXTRA VACATURE #3. Achtbaantester 65+
  Welke achtbanen zijn nu wel of niet geschikt voor mensen boven de 65 jaar? Welke zijn veel te eng en welke veel te tam? Dat zouden wij graag willen weten! Ben jij boven de 65 jaar en heb je een sterke maag? Gek op snelheid, hoogtes en adrenaline rushes? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor deze functie!

   


   

  Impressies van onze eerdere achtbaantesters!

     Voor meer informatie kun je contact opnemen met de redactie van Uitmetkorting.nl via redactie@uitmetkorting.nl.