Met korting naar Dierenrijk

Wat is Dierenrijk?

Dierenrijk Nuenen: de familiedierentuin van het Brabantse Nuenen. Er worden activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Bekijk samen de voederpresentatie en beschouw de vele dieren van dichtbij. Je ziet er witte melkgeiten, beren maar ook Afrikaanse leeuwen.

Dierenrijk reviews

Op basis van 26 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Dierenrijk beoordeling achter te laten.

Korting op Dierenrijk tickets

Staat Dierenrijk Nuenen nog op jouw lijstje voor een dag weg? Je kunt binnen een mum van tijd al gaan, boek nu je ticket via Uitmetkorting.nl (mét korting). Korting op Dierenrijk Nuenen kan je via verschillende aanbiedingen krijgen. Bijvoorbeeld korting op een eenmalig entreebewijs of extra voordeel met een Dierenrijk jaarkaart. Betaal je wat extra voor een jaarkaart, dan kan je ook naar ZooParc Overloon met hetzelfde bewijs! Kortom, houd de deals en e-tickets in de gaten en gun jezelf een beestachtige dag naar Nuenen.

Dierenrijk Nuenen

In Dierenrijk ontmoet je een dag lang dieren van héél dichtbij. Je bezoek komt ook steeds dichterbij met de acties van Uitmetkorting.nl! Dagelijks presenteren de dierverzorgers educatieve shows met zeehonden en zelfs olifanten. Naast de vele buitenspeelmogelijkheden beschikt Dierenrijk ook over een overdekte speeltuin. Tussendoor nemen kinderen deel aan leuke activiteiten. Samen dichtbij de dieren dus in Dierenrijk, dé Familiedierentuin! Het Dierenrijk is een leuke locatie om de kinderen mee naartoe te nemen voor een gezellig en leerzaam dagje uit. Behalve dat ze de dieren bekijken, komen ze er dankzij shows en informatieve borden ook nog veel over te weten. Gun jij de kids wel een educatief dagje uit? Dan is Dierenrijk een perfecte plek voor een gezellig dagje met het gezin, een kinderfeestje of een familiedag. Hoe groot de groep ook is, korting op je tickets is altijd mooi meegenomen. Zorg daarom dat je de tickets van tevoren online bestelt, want dan profiteer je vaak van mooie korting op je kaartje.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Dierenrijk

Baroniehei 1
5731RG Nuenen
Nederland

Contact

+31 (0)492-668240

Openingstijden en reserveren

Is Dierenrijk open? Kijk op de website van Dierenrijk voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.