Met korting naar Sauna Suomi

Wat is Sauna Suomi?

Sauna Suomi: een mix van sauna, thermen en welness faciliteiten in het Noord-Hollandse Hoorn! Kom heerlijk tot rust in dit sauna- en welnessparadijs.

Sauna Suomi reviews

Op basis van 28 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Sauna Suomi beoordeling achter te laten.

Sauna Suomi Hoorn

In het Noord-Hollandse Hoorn vind je het sfeervolle saunacomplex Suomi. Sauna Suomi heeft genoeg faciliteiten voor een heerlijk dagje uit. Zo is er een rozensauna, een infraroodsauna, een Tuli-sauna en een stoombad met sterrenhemel. In de Finse sauna vindt meerdere keren per dag een Löyly plaats, een Fins opgietritueel. Hierbij wordt er water, gemengd met eterische olie, over de hete saunakachel gegoten. Om even af te koelen is er een ijsgrot, een koud dompelbad en een neveldouche. Verder vind je bij Suomi ook een binnen- en een buitenzwembad, een whirlpool, een kruidentempel, een warm voetenbad en een warm dompelbad. Voor een zachte huid breng je een bezoekje aan de scrubruimte. In de mooie tuin kom je met mooi weer helemaal tot rust. Met minder mooi weer is er genoeg ruimte is in de drie rustruimten van het complex.
Bij Thermen Suomi is ook een grote rol weggelegd voor beauty. In het beautygedeelte van het complex staan professionele medewerkers klaar om je een gezichtsbehandeling, massage, pakking of manicure te geven. Ook staat hier een zonnebank met gezichtsbruiner, zodat je met een lekker kleurtje de sauna weer verlaat!

Mensen bezochten ook: De Thermen, De Woudfennen, Dennenmarken, Elysium, Sanadome, Thermae 2000, Thermen Soesterberg, Veluwse Bron, Zuiver Amsterdam, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres Sauna Suomi

Holenweg 6
1624PB Hoorn
Nederland

Contact

0229-214882

Openingstijden en reserveren

Is Sauna Suomi open? Kijk op de website van Sauna Suomi voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.