Met korting naar Sauna 't Dalhuus

Wat is Sauna 't Dalhuus?

Op 't Groningse platteland, in een oud schoolgebouw vind je een oase van rust; Sauna 't Dalhuus. Tegenwoordig een moderne sauna met een platteland element. rnDe sauna is gelegen in Wildervank in de provincie Groningen. rn

Sauna 't Dalhuus reviews

Op basis van 5 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Sauna 't Dalhuus beoordeling achter te laten.

Korting op Sauna 't Dalhuus tickets

Korting op de plattelandse sauna 't Dalhuus? Via deze pagina reis je binnenkort af naar Wildervank en bespaar je kosten op jouw entreebewijs. Verras een vriend, vriendin of ander metgezel met een kortingsvoucher. Ga op zoek naar de ouderwetse sauna beleving en waan je in de natuur. Een verwendag hoeft niet duur te zijn. Dit blijkt uit de actuele kortingsacties die Uitmetkorting.nl heeft geselecteerd. Een ander voordeel is: bij afname krijg je direct jouw entreeticket binnen per mail. Een saunabezoek is dus zo gepland! Waar wacht je nog af? Trakteer jezelf op een betaalbare dag ontspannen; bemachtig hier een kortingsactie.

Sauna 't Dalhuus Wildervank

In het mooie Wildervank vind je Sauna 't Dalhuus. Deze thermen is de perfecte plek om gezellig en gezond uit te gaan. De sauna is wat kleinschaliger dan de meeste complexen, maar zorgt wel voor het ouderwetse saunagevoel. Het is daarom ook een hele fijne plek om elkaar te ontmoeten en bij te praten met vrienden of familieleden. Wanneer je een dagje uit gaat naar Sauna 't Dalhuus kun je binnen en buiten genieten van diverse sauna's. Zo vind je binnen een gasgestookte Finse sauna, een stoombad en een binnenzwembad. Natuurlijk zijn er ook dompelbaden, douches en voetenbaden aanwezig. Daarnaast is er een relaxruimte en een restaurant te vinden. En wil je de saunadag uitbreiden met een massage? ook dat is mogelijk. Kijk vooral even bij de arrangementen van deze sauna, zo combineer je je saunabezoek voordelig met een behandeling of een lekkere maaltijd. Buiten vind je een echte houtgestookte sauna, een heerlijke whirlpool om alle spieren te laten ontspannen en een natuurlijke zwemvijver. Deze vijver wordt gefilterd door zand en riet. De temperatuur wordt hier niet geregeld, zodat het water in de zomer lekker warm is en in de water juist lekker koud.

Mensen bezochten ook: De Thermen, De Woudfennen, Dennenmarken, Elysium, Sanadome, Thermae 2000, Thermen Soesterberg, Veluwse Bron, Zuiver Amsterdam, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres Sauna 't Dalhuus

Wildervanksterdallen 59
9648TC Wildervank
Nederland

Contact

+31 (0)598-632631

Openingstijden en reserveren

Is Sauna 't Dalhuus open? Kijk op de website van Sauna 't Dalhuus voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.