Met korting naar Spa Puur

Wat is Spa Puur?

Spa Puur is een wellnessresort in het Brabantse Tilburg. Dit wellnessresort heeft meerdere sauna’s en zwembaden. Tevens biedt Spa Puur beauty- en health behandelingen aan en heeft het de grootste kelo sauna van Brabant.

Spa Puur reviews

Op basis van 15 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Spa Puur beoordeling achter te laten.

Spa Puur Tilburg

Spa Puur ligt in Brabant, tussen Breda, Den Bosch en Eindhoven.
Het is een groot wellnessresort met een ruim aanbod aan verschillende soorten sauna’s en baden. Nadat je hier hebt genoten kun je in één van de relaxruimtes bijkomen. Om je dag helemaal compleet te maken heeft Spa Puur nog meer te bieden. Zo hebben ze meerdere beauty- en health behandelingen. Mocht je helemaal willen ontspannen dan kun je ook voor een massage gaan. Er is ruime keuze uit verschillende soorten massages.
Spa Puur heeft een restaurant waar je heerlijk kunt lunchen of dineren. Dit is de plek om tot rust te komen en tegelijkertijd te genieten van de brabantse gezelligheid. Wij houden je via deze pagina graag op de hoogte van de kortingsacties die Spa Puur heeft. Er is ook geregeld korting op de arrangementen.

Mensen bezochten ook: De Thermen, De Woudfennen, Dennenmarken, Elysium, Sanadome, Thermae 2000, Thermen Soesterberg, Veluwse Bron, Zuiver Amsterdam, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres Spa Puur

Moerse Dreef 10
5043AX Tilburg
Nederland

Contact

135715410

Openingstijden en reserveren

Is Spa Puur open? Kijk op de website van Spa Puur voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.