Het bezoekje van de achtbaantester aan Toverland!

Nadat de achtbaantester van Uitmetkorting.nl alle achtbanen in Walibi Holland, Duinrell, de Efteling en Drievliet heeft getest, werd het tijd voor de achtbanen in Toverland. De eerdere bevindingen van alle eerdergenoemde parken van Iris vind je in ons blogoverzicht. In deze blogspost lees je alles over de achtbanen in Toverland!

De achtbaantester van 2022

Voor wie nog niet op de hoogte was van het fenomeen ‘achtbaantester’ is het eerste stukje van dit blog wel even handig. Eens per jaar is Uitmetkorting.nl op zoek naar iemand die alle achtbanen in de grootste Nederlandse pretparken beoordeelt. Hierdoor ontvangen wij nuttige informatie die wij aan onze klanten kunnen bieden. Denk je dat jij de ideale kandidaat bent voor volgend jaar? Houd dan zeker deze pagina in de gaten en wie weet treed jij volgend jaar in de voetsporen van Iris!

Fénix

‘Alles wat een achtbaan nodig heeft, vind je hier’, zegt Iris over de Fénix. Dit heeft ermee te maken dat de achtbaan van begin tot eind een avontuur is. De wachtrij van de Fénix begint in een groot, waardoor de spanning om de achtbaan te betreden alleen maar toeneemt. De achtbaan is voorzien van talloze bochten, maar liefst drie loopings en dat alles terwijl je met een enorme noodgang over de rails van deze achtbaan schiet. Iris beoordeelt de Fénix met een nette 7,5 op 10.

Troy

In tegenstelling tot de wachtrij van de Fénix is de wachtrij van Troy wat minder spectaculair. Desalniettemin behoort de Troy tot één van de favoriete achtbanen van Toverland van de achtbaantester van Uitmetkorting.nl. Als je iemand bent die geen genoeg kan krijgen van achtbanen, is het een aanrader om de Troy in Toverland te bezoeken, zegt Iris. De achtbaan duurt namelijk erg lang en biedt alles wat een achtbaan nodig heeft: snelheid, bochten, loopings en het gevoel dat je écht hard gaat. Met een geweldige 8,5 op 10 raadt Iris deze achtbaan aan zowel jong als oud aan!

Dwervelwind

In haar terugkoppeling gaf Iris aan dat je de Dwervelwind moet bezoeken als je van onverwachte dingen houdt. De karretjes van deze achtbaan bewegen namelijk zelf en bewegen werkelijk alle kanten op. Daardoor is het maar de vraag wat je voelt en wat je ziet. Tijdens de rit in de Dwervelwind weet je volgens Iris niet wat je meemaakt. Doordat je vooruit, achteruit, door scherpe bochten en zelfs door hoge loopings gaat, is de Dwervelwind één van de favorieten van Iris. Ze beoordeelt deze achtbaan met een 8 op 10.

Boosterbike

Een ervaring die je niet in de koude kleren gaat zitten, is de ervaring in de Boosterbike. Je zit in deze achtbaan namelijk allemaal op een motor, waarbij je bovenlichaam geheel vrij is. Hierdoor krijg je écht het gevoel dat je op een motor zit en worden de scherpe bochten en de bewegingen vlak boven de grond een stuk spannender. Als je zoekt naar iets anders dan een ‘reguliere achtbaan’ is de Boosterbike volgens Iris echt een aanrader als je Toverland wilt bezoeken. Iris beoordeelt de Boosterbike met een 8 op 10.

Conclusie:

Als je Toverland gaat bezoeken, moet je volgens Iris eigenlijk alle achtbanen bezocht hebben. Toch springt de Troy er wel echt uit. Als officiële achtbaantester van Uitmetkorting zorgt Iris er natuurlijk voor dat jij nu een idee krijgt van wat de achtbanen in Toverland allemaal te bieden hebben. Jouw mening kan natuurlijk tijdens je bezoek heel anders zijn. Als we het ergens op voorhand sowieso al eens over kunnen zijn, is dat een bezoekje aan Toverland gelijk staat aan een hele dag plezier en genot. Wil je Toverland in de winter bezoeken? Bekijk dan zeker even de Toverland Winter tickets op onze website!

Ben je benieuwd naar de bevindingen van Iris in de andere pretparken? Houd dan zeker onze website en onze Facebookpagina in de gaten!