Met korting naar Huize Holterhof

Wat is Huize Holterhof?

Huize Hölterhof in Enschede is zowel een saunacomplex als een hotel. Overnacht in de prachtige groene omgeving in het oosten Nederland, dichtbij de grens van Duitsland.

Huize Holterhof reviews

Op basis van 14 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Huize Holterhof beoordeling achter te laten.

Huize Holterhof Enschede

Huize Hölterhof is een saunacomplex nabij Enschede. Het is een van de weinige saunacomplexen waar je ook kunt overnachten. Je kunt vanuit je hotelkamer gelijk via de ontbijtzaal in je badjas doorlopen naar de saunafaciliteiten. Het restaurant van Huize Hölterhof beschikt ook over een restaurant met een goede wijnkelder. In het restaurant kan je genieten van heerlijk, eerlijk en gezond eten. Huize Hölterhof biedt de perfecte combinatie van faciliteiten om eens echt goed tot rust te komen. Het is een landhuis, gebouwd in Engelse stijl. Binnen dit landhuis zijn alle faciliteiten te vinden. Er zijn maar liefst acht verschillende sauna's te vinden binnen het complex. Er is onder andere een Zweedse sauna, Finse sauna, infraroodsauna, bio-geurensauna, bio-kleurensauna een zeeklimaat cabine en ook een stoomcabine. Kortom; van heel droog en heet, tot vochtig en wat minder warm. Naast de echte sauna's kun je ook gebruik maken van de rustruimte, bubbelbaden en opgiet-rituelen. Verder kun je ook reserveren voor een massage, beauty behandeling, of kun je onder de zonnebank.

Mensen bezochten ook: Spa En Beauty Loppersum, Thermen R, Wellness Boerderij, Wellness Center De Bronsbergen, Wellness Goes, Wellness Helmond, Wellness Leiden, Wellness Roosendaal, Wellness Sittard

Praktische informatie


Adres Huize Holterhof

Huize Hölterhoflaan 10
7534PH Enschede
Nederland

Contact

534605570

Openingstijden en reserveren

Is Huize Holterhof open? Kijk op de website van Huize Holterhof voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.