Met korting naar Zeehondencentrum Pieterburen

Wat is Zeehondencentrum Pieterburen?

Pieterburen is een zeehondencentrum in de gelijknamige plaats Pieterburen in de provincie Groningen. Hier worden zieke zeehonden opgevangen en verzorgd, totdat ze weer in staat zijn om weer vrijgelaten te worden. Hier bekijk je zeehonden van heel dichtbij!

Zeehondencentrum Pieterburen reviews

Op basis van 7 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Zeehondencentrum Pieterburen beoordeling achter te laten.

Korting op Zeehondencentrum Pieterburen tickets

Benieuwd naar de verzorging van zeehonden? Pieterburen is niet voor niets het grootste gespecialiseerde zeehondenziekenhuis in Europa. En bij Zeehondencentrum Pieterburen bekijk je het hele proces, stap voor stap. Heb je zin in een voordelig en leerzaam uitje? Dan is Zeehondencentrum Pieterburen precies wat je nodig hebt. Ontdek alle leuke kortingsacties en boek je entreeticket nu! Je bent niet alleen goedkoper uit, maar je slaat ook nog eens de wachtrij over. Uitmetkorting.nl heeft regelmatig leuke acties en aanbiedingen voor Zeehondencentrum Pieterburen. Zeker weten dat je niets mist? Blijf hier altijd op de hoogte van de leukste en meest voordelige acties.

Zeehondencentrum Pieterburen

Zeehondencentrum Pieterburen is het grootste gespecialiseerde zeehondenziekenhuis in Europa, gevestigd in Groningen. Het centrum opende in het jaar 1971 en sindsdien is het uitgegroeid tot een groot ziekenhuis waar tal van dierenartsen en zeehondenverzorgers elke dag bezig zijn om zieke, gewonde of verzwakte zeehonden te verzorgen. Het bezoekerscentrum waar jij een bezoek aan kunt brengen bevindt zich midden in het ziekenhuis. Bij Zeehondencentrum Pieterburen kijk jij mee tijdens de verzorging van de zeehonden! Maar je vindt hier ook een leuke Waddenspeelplaats waar je heerlijk in het water speelt. Ouders nemen ondertussen plaats bij het terras met uitzicht over de speelplaats en de Waddentuin! Wil jij ook dicht bij de zeehonden komen? Boek dan entreeticket via de kortingsbonnen van Uitmetkorting.nl. Zeehondencentrum Pieterburen is het perfecte uitje voor het hele gezin! En met een mooie actie wordt het ook nog eens een heel voordelig dagje weg.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Zeehondencentrum Pieterburen

Hoofdstraat 94a
9968 AG Pieterburen
Nederland

Contact

+31 (0) 595-526 526

Openingstijden en reserveren

Is Zeehondencentrum Pieterburen open? Kijk op de website van Zeehondencentrum Pieterburen voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.