Met korting naar Zoo Dresden

Wat is Zoo Dresden?

Zoo Dresden is een dierentuin in Duitsland. Er zijn meer dan 3.000 dieren van meer dan 300 verschillende soorten. Bezoekers kunnen genieten van een prachtig uitzicht op de Elbe en de omliggende heuvels. Er zijn ook veel educatieve activiteiten, zoals voedertijden, demonstraties en lezingen. Een bezoek aan Zoo Dresden is een leuke ervaring voor het hele gezin.

Zoo Dresden reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Zoo Dresden beoordeling achter te laten.

Zoo Dresden

In het oosten van Duitsland vind je Zoo Dresden. Deze mooie, groene dierentuin heeft een heel groot aanbod van allerlei bijzondere dieren van over de hele wereld. Bekijk hier de zebra's, orang oetans en giraffen van heel dichtbij. Ook poolvosjes, sneeuwpanters en puma's zie je hier in natuurlijk aangelegde verblijven. De dierenverzorgers van Zoo Dresden staan klaar om je alles te vertellen over de dierentuindieren en hun leefomgeving. Zo wordt een gezellige dag uit ook heel leerzaam voor jong en oud.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Zoo Dresden

Tiergartenstraße 1
1219 Dresden
Duitsland

Contact

+49(0)351478060

Openingstijden en reserveren

Is Zoo Dresden open? Kijk op de website van Zoo Dresden voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.