Beste kortingssite  De beste kortingssite van Nederland
Bezoekers  Dagelijks 20.000 bezoekers
Nieuwsbrief  550.000 Nieuwsbriefleden
Facebook  235.000 Facebookfans

Bobbejaanland korting

Facebook
373
Google+
3

Bobbejaanland

Het Belgische pretpark Bobbejaanland is ook onder Nederlanders erg populair. Het park ligt in Lichtaard, op anderhalf uur rijden van Utrecht. Voordat je naar België afreist, wil je natuurlijk wel weten of je ook kunt besparen op de entreeprijs. Op Uitmetkorting.nl vind je daarom alle lopende aanbiedingen voor Bobbejaanland. Regelmatig zijn er voordelige kaarten verkrijgbaar, bijvoorbeeld via Telegraaftickets. Is er geen korting beschikbaar? Bestel dan je kaarten minstens een week van tevoren online, want dan betaal je het minst voor je bezoekje aan het park.

Bobbejaanland Informatie

Bobbejaanland is één van de populairste pretparken van België. Ook veel Nederlanders weten elk jaar hun weg te vinden naar het "plezantste land" in het plaatsje Lichtaart, op anderhalf uur rijden van Utrecht. Tegenwoordig is Bobbejaanland een modern pretpark met alles erop en eraan, maar dat was bij de oprichting in 1961 wel anders. Het park is opgericht als theater door de Belgische zanger Bobbejaan Schoepen, die na jaren van internationale tournees een eigen plek wilde. Om de show heen kwamen een zwemvijver en een draaimolen, want de aanzet gaf tot de bouw van een compleet pretpark. In 1979 kwam de eerste achtbaan in Bobbejaanland, de Looping Star. Er zouden er nog meerdere volgen, want tegenwoordig staan er meer dan 40 attracties in het park, waaronder 7 achtbanen. De oprichter is inmiddels overleden, maar zijn erfgoed leeft nog volop! Een dagje Bobbejaanland is leuk voor jong en oud, door alle verschillende attracties in het park. Van spannende Thrill Rides en achtbanen tot vriendelijke kinderattracties en spetterende waterattracties. Sommige attracties, zoals de monorail en het reuzenrad, stammen zelfs nog uit de jaren '70. Nostalgie ten top. Er zijn meer dan genoeg attracties om je een hele dag te vermaken. Daarnaast worden er ook nog steeds leuke shows georganiseerd in Bobbejaanland. Niet meer door Bobbejaan zelf, maar wel door onder andere de Smurfen. Ook is er een interessant museum in het pretpark, waar je Indianenkunst bekijkt. Ter afsluiting van je Belgische dagje pretpark mag een echte puntzak Vlaamse friet natuurlijk niet ontbreken. In de diverse restaurants in het park vind je frieten, wafels en andere lekkernijen om je dagje uit compleet te maken.

Bobbejaanland
Bobbejaanland & Lichtaart
Pretpark Bobbejaanland

De 5 spannendste attracties in Bobbejaanland


1. DIZZ
De achtbaan DIZZ is gebouwd ter ere van de vijftigste verjaardag van het pretpark. Je draait 360 graden rond, terwijl je in een karretje heen en weer geslingerd wordt tussen de bomen op 17 meter hoogte, met een snelheid van 55 kilometer per uur. Je wordt al duizelig als je er alleen al naar kijkt!
2. Typhoon
Mocht je je afvragen waar dat gegil vandaan komt tijdens je bezoek, wandel dan eens naar de Typhoon, de spannendste achtbaan van Bobbejaanland. Deze achtbaan heeft loopings, dubbele schroeven, steile afdalingen en scherpe bochten. Niet voor mensen met een zwakke maag..
3. Sledge Hammer
De Sledge Hammer is 4 keer verkozen tot beste thrillride van de Benelux. En dat is niet voor niets, want dit is geen attractie voor watjes. De Sledge Hammer is een zogenaamde giant Frisbee, een ronddraaiende schijf aan een heen en weer zwaaiende arm. De topsnelheid bedraagt 100 kilometer per uur en de attractie is 30 meter hoog.
4. Dreamcatcher
De Dreamcatcher is niet alleen een spannende achtbaan, maar ook een van de mooist aangeklede attracties van Bobbejaanland. Je waant je hier tussen cowboys en indianen. Hoewel, toentertijd hadden ze nog geen hangende achtbanen. Terwijl je benen losbungelen, vlieg jij in je karretje onder de baan. Een spannend ritje, maar gelukkig zonder loopings!
5. Revolution
Donkere ruimtes, spectaculaire lichteffecten, projecties en spannende muziek: de overdekte achtbaan Revolution is een echte belevenis. Een spannende achtbaanrit, die nog spectaculairder wordt gemaakt met een film. Vanaf het platform ga je razendsnel een bocht om, waarna je in het duister verdwijnt.. Niemand die weet wat er daarna precies gebeurt.

Ontvang gratis e-mail bij o.a. nieuwe Bobbejaanland korting:Adres

Olensteenweg 45
2460 Lichtaart
België

Telefoonnummer

0032-(0)14-557811

Bobbejaanland openingstijden

Bobbejaanland is geopend vanaf maart t/m oktober tussen 10.00 en 17.00 uur.