Beste kortingssite  De beste kortingssite van Nederland
Bezoekers  Dagelijks 20.000 bezoekers
Nieuwsbrief  550.000 Nieuwsbriefleden
Facebook  235.000 Facebookfans

Caravana korting

Facebook
2
Google+
0

Caravana

De Caravana is de grootste kampeerbeurs van Nederland. Ieder jaar in januari wordt het WTC Expo in Leeuwarden omgetoverd tot een paradijs voor liefhebbers van caravans, tenten en campers. Op deze pagina verzamelen we alle korting en aanbiedingen voor dit populaire evenement. Is er momenteel geen korting beschikbaar en heb je plannen om naar de Caravana te gaan? Dan loont het om je kaartjes online te kopen, in plaats van aan de deur. Dan zijn ze namelijk voordeliger! Vergeet ook niet om tijdens je bezoek te profiteren van alle beurskortingen, om zo te besparen op kampeerspullen!

Caravana Informatie

Begint jouw hart sneller te kloppen van caravans, tenten en ander kampeergerei? Dan is de jaarlijkse beurs Caravana in Leeuwarden echt een uitje voor jou. Ieder jaar in januari, wanneer de kampeerkriebels weer de kop opsteken, wordt het WTC Expo in de Friese hoofdstad omgetoverd tot de grootste kampeerbeurs van Nederland. Bedrijven uit binnen- en buitenland laten zien wat ze in huis hebben. Hier ben je dus aan het goede adres voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van caravans, campers en tenten. Je ontdekt wat de fabrikanten het afgelopen jaar allemaal bedacht hebben om jouw kampeervakantie nog luxer, comfortabeler en leuker te maken. Maar ook als je dik tevreden bent met het kampeermiddel dat je nu hebt, is een bezoek aan de Caravana een aanrader. Vooral wanneer je nog een leuke bestemming zoekt voor komende zomer. Meer dan 200 campings uit heel Europa zijn vertegenwoordigd en hebben vaak ook leuke vroegboekaanbiedingen. Daarnaast is Caravana dé plek voor kampeeraccessoires. Voor je het weet ga je naar huis met een opvouwbaar windscherm, handige wokbrander voor het kooktoestel, luchtbed dat nooit lek gaat of een ander onmisbaar accessoire. Daarnaast is de Caravana ook gewoon een heel leuk dagje uit in het gezellige Friesland, niet in de laatste plaats vanwege de vele activiteiten. Zo is er jaarlijks een verkiezing voor de caravan en camper van het jaar, ontmoet je de presentatoren van Camping Live en zijn er leuke activiteiten voor de kinderen. De beurs duurt meerdere dagen en voor de liefhebber is het mogelijk om met de camper op de plaatselijke camping te overnachten. Weet wel waar je aan begint, want de Caravana vindt, zoals gezegd, plaats in januari.

De 4 populairste kampeermiddelen van Nederland


1. De caravan
De caravan is al heel oud. Het concept van een mobiel vakantiehuis bestaat al honderden jaren, hoewel ze jarenlang door paarden getrokken werden, in plaats van door een auto. Caravans heb je in alle soorten en maten. Klein en fijn, met ruimte voor een bed en een zitje, of groot en uitgebreid, compleet met badkamer en meerdere slaapgedeeltes. De laatste jaren is het ook erg populair om oude retro caravans op te knappen en aan te passen tot een uniek exemplaar.

2. De camper
Veel mensen zweren erbij: de camper. Je hebt een eigen rijdend huisje dat je overal neer kunt zetten. Omdat de meeste campers voorzien zijn van een toilet, douche, tanks voor schoon en vuil water en een koelkast kun je er een paar dagen mee kamperen zonder naar een camping te hoeven voor voorzieningen. Daarom zijn campers vooral populair bij mensen die graag wild kamperen of naar sportevenementen gaan.

3. De tent
Tenten bestaan al bijna net zo lang als dat er mensen zijn. Al in de Bijbel wordt deze tijdelijke woning veel genoemd. Tegenwoordig gebruiken we ze vooral voor vakanties, in plaats van als woning. De keuze is enorm: ga je voor een grote bungalowtent of kies je voor een handig pop-up tentje? Tentliefhebbers vinden dat alleen kamperen in een tent het echte campinggevoel oplevert, maar daar denken caravan- en campereigenaren natuurlijk héél anders over.

4. De vouwwagen
Kun je niet zo goed kiezen tussen een caravan en een tent? Dan is een vouwwagen wellicht iets voor jou. Dit is een combinatie van een tent en een aanhangwagen. Vouwwagens geven het gevoel van een tent, maar wel het gemak van een caravan. Zo slaap je vaak op een verhoging in plaats van op de grond en heb je beschikking over een keukentje.

Ontvang gratis e-mail bij o.a. nieuwe Caravana korting:Adres

Heliconweg 52
8914AT Leeuwarden
Nederland

Telefoonnummer

058-2941500

Caravana openingstijden

Caravana is geopend van 23 tot en met 28 januari 2014 van 10.00 tot 18.00 uur.