Met korting naar Familiedagen

Wat is Familiedagen?

In Gorinchem óf in Hardenberg wordt de beurs voor het hele gezin georganiseerd, namelijk de Familiedagen. Beleef workshops, modeshows en een indoor markt met allerlei hebbedingetjes voor het hele gezin.

Familiedagen reviews

Op basis van 29 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Familiedagen beoordeling achter te laten.

Familiedagen Gorinchem

Op Familiedagen is het hele gezin van harte welkom. Het idee achter de meerdaagse beurs is dat ouderen, jongeren en kinderen samenkomen voor een familiedag uit. De beurs richt zich met name op gereformeerde gezindte. Er gaat niets boven het doorbrengen van tijd met je geliefden. Bij binnenkomst wordt het gehele gezin direct gegrepen door de sfeervolle muziek en de podiumacts. De hele dag komen er shows en presentaties voorbij. Hebben jullie een ambitie voor zang? De dagen worden vaak afgesloten met samenzang. Terwijl moeders winkelt voor spullen in huis gaan de kinderen los in indoor speeltuin. Tussen de activiteiten samen komen jullie samen om wat te eten en te drinken tot jullie te nemen. Sommige traktaties zijn zelfs gratis. Na het eten struinen jullie tezamen langs alle kraampjes en bezigheden. Kies de activiteit die bij jou past, voor ieder familielid is dit een mogelijkheid. Kijken naar bruidsmode, luisteren naar een zangeres, speel piano, probeer een pijl en boog uit, eet een ijsje of ga shoppen! Op de Familiebeurs kom je in ieder geval één van je hobby's tegen!

Mensen bezochten ook: 50 Plus Beurs, AutoRAI, Beleef Landleven, Hiswa, Huishoudbeurs, Motorbeurs Utrecht, TEFAF Maastricht, Vrouw, VT Wonen en Design Beurs

Praktische informatie


Adres Familiedagen

Franklinweg 2
4207HZ Gorinchem
Nederland

Contact

31870006945

Openingstijden en reserveren

Is Familiedagen open? Kijk op de website van Familiedagen voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.