Met korting naar Hiswa

Wat is Hiswa?

De Amsterdam Boat Show is een grootst evenement voor liefhebbers van water(sport). Het vindt plaats in de RAI te Amsterdam, beleef, ontdek en leer bij over boten, watersport, lifestyle en recreatie in de zeven werelden op deze beurs!

Hiswa reviews

Op basis van 14 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Hiswa beoordeling achter te laten.

Korting op Hiswa tickets

HISWA Amsterdam is een groots watersportevenement, misschien wel één van de meest toonaangevende in Europa. Het vindt plaats in de RAI Amsterdam. Wil jij goedkoop, snel & voordelig naar dit evenement? Watersportliefhebbers zijn verzekerd van hun entreebewijs via een conversie op deze kortingspagina. Hier vind je een overzicht van alle kortingsacties voor HISWA. Zit er een passende aanbieding voor je tussen? Bij afname krijg je direct je voucher binnen. Ervaar watersport op een bijzondere manier, een betaalbaar en unieke dagje uit.

Hiswa Amsterdam

Een echte botenliefhebber mag zeker de Hiswa niet missen! Dit is Europa's meest complete in-water bootshow. Hier heb je Nederlandse en internationale jachtbouw te kust en te keur. Je zult ogen tekortkomen. De boten zijn onderverdeeld in drie categoriën, te weten: luxery, pleasure en adventure. Zowel luxediertjes als avonturiers komen dus aan hun trekken. Ga je voor eentje met veel PK's of doe je het liever op windkracht? En ga je dan voor de ultieme rust op zee of meer voor het snelle van pleziervaren? Waar jouw hart dan ook sneller van gaat kloppen, op de Hiswa staat er vast de juiste boot voor. Struin langs alle steigers en bewonder de mooie boten. Naast de Hiswa te water is er ook de Hiswa Amsterdam Boat Show in de Rai te Amsterdam. Mooie boten in de hallen waar je ook gewoon binnen mag kijken! Op beide beurzen is er genoeg te bekijken, maar daarnaast valt er ook genoeg te doen op de Hiswa. Bij stands koop je al jouw artikelen om optimaal mee te varen, zoals kleding en luxe accessoires. En misschien koop je ook ook zo`n prachtige boot of jacht zelf. Daarnaast zijn er genoeg activiteiten. Ga bijvoorbeeld proefvaren of doe mee aan een wedstrijd. Je kunt een lezing volgen van een bekende zeiler en kinderen gaan op zeilles. Na het rondlopen op deze beurs begint het bij de ware kapitein wel te kriebelen. Bestel daarom snel je kaarten en bezoek deze leuke beurs.

Mensen bezochten ook: 50 Plus Beurs, AutoRAI, Beleef Landleven, Familiedagen, Huishoudbeurs, Motorbeurs Utrecht, TEFAF Maastricht, Vrouw, VT Wonen en Design Beurs

Praktische informatie


Adres Hiswa

Europaplein 24
1078GZ Amsterdam
Nederland

Contact

+31 (0)20-5491212

Openingstijden en reserveren

Is Hiswa open? Kijk op de website van Hiswa voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.