Met korting naar TEFAF Maastricht

Wat is TEFAF Maastricht?

Beleef elk jaar de Europese kunstbeurs TEFAF in het MECC Maastricht! Dit unieke evenement bestaat al meer dan 30 jaar en duurt tien dagen. Geniet van meer dan 260 kunstenaars, galeries en kunsthandelaren uit meer dan 20 landen. TEFAF Maastricht biedt een diversiteit aan kunst, waaronder schilderijen, antieke meubels, prenten en beeldhouwwerken. Ontdek de meest waardevolle kunstwerken vanuit de hele wereld. Bij TEFAF is er voor iedereen wat wils! Laat je inspireren door de gevarieerde collecties en ontdek de hoogwaardige kunst van uitzonderlijke kwaliteit. Laat je verrassen door de schoonheid en kom genieten van deze exclusieve beurs!

TEFAF Maastricht reviews

Op basis van 72 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw TEFAF Maastricht beoordeling achter te laten.

Korting op TEFAF Maastricht tickets

Kom naar TEFAF Maastricht 2023 en bewonder de meest waardevolle kunstwerken in heel Europa. Geniet van een kwalitatieve kunstbeurs voor kunsthandelaren, maar ook voor jou als bezoeker. Uitmetkorting.nl biedt de hoogste kortingen voor je entreetickets. Schrijf je in, bied mee of win goedkope toegangskaartjes voor TEFAF Maastricht 2023. Deze toonaangevende Europese kunstbeurs in Maastricht is een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst. Er zijn veel kunstwerken te zien, waaronder ook schilderijen, beeldhouwwerken en kunstobjecten van wereldberoemde kunstenaars. Ook kun je er genieten van exclusieve kunsttentoonstellingen en kun je er kennismaken met kunsthandelaren uit de hele wereld. Neem een kijkje in de wereld van de kunst en geniet van de culturele verrijking die TEFAF Maastricht te bieden heeft. Profiteer van de kortingen op Uitmetkorting.nl en bezoek deze unieke kunstbeurs met korting.

TEFAF Maastricht

Ben jij op zoek naar de meest unieke kunstvoorwerpen uit alle tijdperken? Dan is de TEFAF Maastricht net iets voor jou. Deze internationale kunstbeurs in Maastricht staat bekend om de kwaliteit en diversiteit van kunstwerken die hier te vinden zijn. Of je nu op zoek bent naar een schilderij van een bekende meester of een beeld uit de oudheid; de TEFAF Maastricht heeft het allemaal. Het is een unieke beurs, omdat alleen objecten van de hoogste kwaliteit worden aangeboden. Een team van experts beoordeelt elk werkstuk voordat het in de verkoop gaat. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat je een prachtig kunstwerk in huis haalt. Van antieke juwelen tot moderne meubels; de TEFAF Maastricht heeft het allemaal. Daarnaast is de beurs een echte must-see voor liefhebbers van kunst en design. Er is namelijk veel te zien en beleven. Bijvoorbeeld een tentoonstelling met bijzondere kunstvoorwerpen uit alle tijdperken. Of een grote collectie juwelen en objecten uit de afgelopen eeuwen. Wil jij ook deelnemen aan deze bijzondere kunstbeurs? Koop dan snel je tickets online en geniet van kortingen! Plan je bezoek vooraf en ontdek wat de TEFAF Maastricht allemaal te bieden heeft. Je bent gegarandeerd van een dag vol kunst en design.

Mensen bezochten ook: 50 Plus Beurs, AutoRAI, Beleef Landleven, Familiedagen, Hiswa, Huishoudbeurs, Motorbeurs Utrecht, Vrouw, VT Wonen en Design Beurs

Praktische informatie


Adres TEFAF Maastricht

Forum 100
6229GV Maastricht
Nederland

Contact

+31 (0)43-3838383

Openingstijden en reserveren

Is TEFAF Maastricht open? Kijk op de website van TEFAF Maastricht voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.