Met korting naar TEFAF Maastricht

Wat is TEFAF Maastricht?

TEFAF is de afkorting voor The European Fine Art Fair, een jaarlijks terugkerende Europese kunstbeurs in het MECC Maastricht en tien dagen duurt.

TEFAF Maastricht reviews

Op basis van 49 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw TEFAF Maastricht beoordeling achter te laten.

Korting op TEFAF Maastricht tickets

Bezoek TEFAF in Maastricht met de hoogste kortingen via Uitmetkorting.nl. Op deze pagina vind je actuele kortingen voor je entreetickets. Schrijf je in, bied mee of win voordelige toegangskaartjes tot deze Europese Kunstbeurs. Deze toonaangevende kunstbeurs in Maastricht is niet alleen toegankelijk voor kunsthandelaren. Ook jij kan een bezoek brengen aan deze kunstbeurs, via Uitmetkorting.nl met korting. Dus wacht niet langer en profiteer van hoge kortingen op je entreebewijs. De beurs trekt de meest welvarende mensen van de wereld. Wie weet komt u er wel leden van het koningshuis tegen! Haal je kaarten snel en laat je betoveren door allerlei verschillende soorten kunstvormen!

TEFAF Maastricht

Ieder jaar weer is Maastricht het toneel van één van de grootste kunstbeurzen van de wereld. Honderden dealers van bekende kunsthuizen komen er bijeen om te laten zien wat ze in huis hebben. De TEFAF Maastricht heeft een internationaal publiek dat soms diep in de buidel tast voor bijzondere kunstvoorwerpen uit alle tijdperken. Je vindt er namelijk kunstwerken uit de oudheid, Egyptische beelden en sieraden, maar ook modernere meubelstukken, objecten en juwelen uit de afgelopen eeuwen. Alle objecten die ter verkoop worden aangeboden op de beurs worden eerst kritisch bekeken door een een team van experts, zij bepalen of het werk goed genoeg is om op TEFAF aangeboden te worden. Je vindt er dan ook geen kunstwerken van onbekende schilders, beeldhouwers en juweliers, maar prachtige creaties uit lang vervlogen tijden en schilderijen van Hollandse Meesters die beroemd zijn. TEFAF wordt ook wel genoemd als 'tijdelijk museum', je moet er dan ook entree betalen. Toch is TEFAF zeker de moeite waard wanneer je wilt investeren in een prachtig schilderij voor boven de bank, een bijzondere Chinese vaas of een designtafel om je vingers bij af te likken. Regel dus snel je ticket online en bezoek al die bijzondere kunstwerken, snel en voordelig! Wanneer je geluk hebt bemachtig je namelijk fraaie korting.

Mensen bezochten ook: 50 Plus Beurs, AutoRAI, Beleef Landleven, Familiedagen, Hiswa, Huishoudbeurs, Motorbeurs Utrecht, Vrouw, VT Wonen en Design Beurs

Praktische informatie


Adres TEFAF Maastricht

Forum 100
6229GV Maastricht
Nederland

Contact

+31 (0)43-3838383

Openingstijden en reserveren

Is TEFAF Maastricht open? Kijk op de website van TEFAF Maastricht voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.