Met korting naar 50 Plus Beurs

Wat is 50 Plus Beurs?

De 50PlusBeurs is een meerdaagse beurs voor actieve 50-plussers in Utrecht. De beurs heeft alles op het gebied van lifestyle, vakanties, mode en andere zaken, gericht op iedereen van boven de vijftig!

50 Plus Beurs reviews

Op basis van 76 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw 50 Plus Beurs beoordeling achter te laten.

Korting op 50 Plus Beurs tickets

Voordelig de 50PlusBeurs in Utrecht bezoeken? Uitmetkorting.nl heeft het internet afgezocht voor actuele kortingsacties, zo kan jij de 50PlusBeurs voordelig bezoeken. Dus denk je eraan om de beurs te bezoeken? Haal je kaartjes via deze pagina! Niks staat je dagje vol met inspiratie meer in de weg. Verzamel informatie over allerlei onderwerpen en vind antwoorden op je vragen. Gericht op een leven boven de vijftig vind je in de Jaarbeurs Utrecht informatie, amusement en workshop. Bezoek deze uitgebreide beurs met korting en kom in contact met leeftijdsgenoten, artiesten en ervaringsdeskundigen. Wie weet vind je op deze beurs wel je nieuwe hobby, kledingstijl of vakantieadres. Uiteraard met korting via Uitmetkorting.nl

50 Plus Beurs Utrecht

Wie er tegenop ziet om oud te worden moet maar snel naar de 50PlusBeurs in Utrecht gaan. Deze beurs laat zien dat ouder worden geen enkel probleem is en eigenlijk ook veel voordelen met zich mee brengt. Zo krijg je meer vrije tijd en word je bij de 50PlusBeurs geïnspireerd door alle mogelijkheden die daaruit voortkomen. Vakanties naar mooie landen wachten, speciaal georganiseerd voor deze doelgroep. Wil je liever thuis blijven en vanuit daar activiteiten ondernemen? Dan is dat ook geen probleem. Bij de 50 plus beurs wordt er veel aandacht besteed aan creatieve tijdsbestedingen en bijvoorbeeld cursussen om de digitale wereld te verkennen. Ook is er een fietsplein met de allernieuwste modellen fietsen, onder meer met elektrische ondersteuning, en zijn er diverse stands op het gebied van koken en tafelen. Uiteraard kan je hier ook uitgebreid proeven van al het lekkers dat wordt bereid. Naast veel stands zijn er ook artiesten die optreden bij de 50PlusBeurs. Hier zie je live artiesten als Ernst Daniël Smid, Ben Cramer en Joke de Kruijf. De 50PlusBeurs wordt georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht en is dus zeer goed te bereiken vanuit het hele land.

Mensen bezochten ook: AutoRAI, Beleef Landleven, Familiedagen, Hiswa, Huishoudbeurs, Motorbeurs Utrecht, TEFAF Maastricht, Vrouw, VT Wonen en Design Beurs

Praktische informatie


Adres 50 Plus Beurs

Jaarbeursplein 6
3521AL Utrecht
Nederland

Contact

+31 (0)26-3779736

Openingstijden en reserveren

Is 50 Plus Beurs open? Kijk op de website van 50 Plus Beurs voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.