Beste kortingssite  De beste kortingssite van Nederland
Bezoekers  Dagelijks 20.000 bezoekers
Nieuwsbrief  550.000 Nieuwsbriefleden
Facebook  235.000 Facebookfans

Drouwenerzand korting

Facebook
50
Google+
0

Drouwenerzand

Attractiepark Drouwenerzand werkt met een all-in concept. Dit houdt in dat eten en drinken zijn inbegrepen in de entreeprijs. Zo hoef je alleen bij de entreekassa te betalen, in het park zelf mag je portemonnee in je zak blijven. Een dagje Drouwenerzand hoeft zo dus helemaal niet duur te zijn! Bespaar nog meer op je tickets door deze online in de ticketshop te kopen. Deze zijn goedkoper dan de kaartjes bij de kassa. Daarnaast ligt de entreeprijs in het hoogseizoen (juli en augustus) hoger, door in het laagseizoen het park te bezoeken profiteer je eigenlijk ook van korting. Tenslotte zijn er vaak kortingsbonnen met leuke aanbiedingen te vinden. Zo hebben we bij Uitmetkorting regelmatig een leuke korting op het attractiepark.

Drouwenerzand Informatie

Attractiepark Drouwenerzand ligt in het noorden van Drenthe en is een heel leuk dagje uit voor gezinnen met jonge kinderen. Wat voor weer het ook is, in Drouwenerzand vermaak je je uitstekend met de kids. Een groot deel van het attractiepark is buiten, maar er is ook een groot indoor gedeelte. Ideaal wanneer het begint te regenen, dan schuil je lekker binnen! Binnen vind je Danny's Theater waar leuke shows worden gegeven. Hier heb je ook grote kans Danny te ontmoeten. Binnen is ook de souvenirwinkel, Apenkooi, lachspiegels, airhockey, ezelbaan en het Halloweenhuis. Er is genoeg te doen om je uren te vermaken. Daarnaast is er buiten ook nog eens heel veel te ontdekken en te zien. Botsauto's, bootjes, draaimolen, trampolines, treintje en een piratenboot. Daarnaast heb je de breakdance, ook wel bekend van menig kermis. Of stap in de Happy Sailor en vaar bootje over hoge golven. Een leuke uitdaging vind je in de Hunebed8baan, een bijzondere achtbaan speciaal gebouwd voor Drouwenerzand. Wie echt een hoog adrenaline gehalte heeft stapt in de Para Jump. Deze attractie gaat over-de-kop en draait linksom, rechtsom totdat je helemaal door elkaar geschud bent. Goede test om te kijken hoe sterk jouw maag is! Zo zijn er nog veel meer leuke attracties te vinden voor jong en oud. Stap samen met de kinderen in de attracties of laat ze zelf op ontdekkingstocht gaan.

Drouwenerzand
Drouwenerzand & Drouwen
Pretpark Drouwenerzand

6 bijzondere Drouwenerzand attracties


1. Hunebed8baan
De Hunebed8baan is speciaal ontworpen voor Drouwenerzand: zo'n bijzondere hunebed vind je nergens anders in Drenthe. Deze achtbaan wordt ook wel de Rolling Stones genoemd, de stenen van het hunebed rollen namelijk in diverse bewegingen over de baan. De draaiing en de snelheid zorgen ervoor dat een ritje in dit hunebed een ware beleving is. Leuk voor jong en oud!

2. Para Jump
Wie niet bang is om over de kop te gaan stapt in de Para Jump. Deze attractie draait alle kanten op, links, rechts en op de kop. Niets is te gek, maar bedenk je voordat je instapt wel even of je niet net een kroketje hebt gegeten: deze attractie is heftig voor je maag.

3. Spookhuis
Lekker griezelen op Drouwenerzand doe je in het Spookhuis. Ga hand in hand het huis door en laat je niet gek maken door de vele griezels die zich in het huis verbergen. Op momenten dat je het niet verwacht schrik je het meest.

4. Oldtimerbaan
Ook zonder rijbewijs mag je in de oldtimers van Drouwenerzand rijden. Er is namelijk een speciale baan aangelegd en als chauffeur mag je zelf sturen. Leuk voor de ouders om eens bij hun kinderen in de auto te stappen. Je wordt veilig naar het eindstation gebracht. Met de oldtimer rijd je door een mooi aangelegd deel van het park.

5. Twister
Deze attractie mag je zeker niet missen, een echte familie attractie en de alleroudste attractie van het park. Dit was de eerste attractie op Drouwenerzand, neem plaats en bereid je voor op een heel leuk ritje. Langzaam wordt je scheef omhoog gebracht waarna je van hoog naar laag zal zwaaien. Ook leuk voor grootouders!

6. Ponyrijden
Je kinderen mogen op een echte pony rijden, de pony's bij Drouwenerzand hebben allen een lief karakter. Voor je kinderen is dit een ware beleving, zeker als ze al helemaal gek zijn van pony's of paarden. Vergeet niet een foto van je kinderen te maken wanneer ze trots op deze dieren rijden.

Ontvang gratis e-mail bij o.a. nieuwe Drouwenerzand korting:Adres

Gasselterstraat 7
9533PC Drouwen
Nederland

Telefoonnummer

0599564360

Drouwenerzand openingstijden

Drouwenerzand Attractiepark is geopend van 5 april 2014 tot en met 26 oktober. De openingstijden wisselen per maand maar zijn gemiddeld van 10.00 tot 18.00 uur.