Korting Drouwenerzand

Drouwenerzand

Neem je kinderen een dagje mee naar attractiepark Drouwenerzand! Dit park in Drouwen is het voordeligste park in Europa. Wil je nog meer Drouwenerzand korting, kijk dan bij onderstaande aanbiedingen voor een speels en gezellig dagje weg naar Drenthe! Een dagje weg naar dit pretpark is voor veel kinderen een hele traktatie. Er zijn allemaal leuke attracties te vinden, maar ook genoeg speelmaatjes! Het park is met name geschikt voor kindjes van drie tot veertien jaar. Alle toestellen zijn veilig en niet te gek of wild. Je zult veel attracties terug vinden op de jaarlijkse kermis! Zo heb je er de botsauto’s, waar de kinderen zo hard mogelijk proberen om tegen de andere chauffeurs aan te botsen. Of het authentieke carrousel, een draaimolen met allemaal prachtige paarden die bereden kunnen worden. Welk kind houdt er nou niet van een draaimolen? En wat te denken van de swingende zweefmolen! Tijdens het ritje krijgen de jonge bezoekers waarschijnlijk wel wat kriebels in de buik. Gaat jouw kleine graag de hoogte in, dan neem je hem of haar mee naar de trampolines. Hier maak je de gekste en hoogste sprongen en laat je kind zien of het een acrobaat in spe is. Is je kind al wat ouder en durft ie wat meer aan, dan gaat hij of zij in de Break Dance. Op opzwepende muziek word je hier heel snel rondgedraaid in de verschillende kleurrijke karretjes.Drouwenerzand informatie


Adres

Gasselterstraat 7
9533PC Drouwen
Nederland

Telefoonnummer

0599564360

Drouwenerzand openingstijden

Drouwenerzand Attractiepark is van 5 april tot en met 26 oktober 2014 geopend. In april, september en oktober is het park beperkt open. De openingstijden variëren van 10.00 tot 17.00, 17.30 en 18.00 uur. Bekijk de online agenda voor meer informatie.

Voor- & naseizoen: april, mei, juni, september en oktober:
Weekenden tussen 10.00 en 17.30 uur
Doordeweeks beperkt geopend. Indien wel geopend dan van 10.00 tot 17.00 uur

Hoogseizoen
Alle dagen tussen 10.00 en 18.00 uur


Nog meer leuks
Houd je dochter of zoon van nog meer uitdaging, dan is de indoor Apekooi een leuke plek om naartoe te gaan. Hier klimmen de bezoekers als jonge aapjes door de touwen, stellages en gangen. Is het zonnig weer, ga dan naar het Waterplein. Zorg er wel voor dat je een paar handdoeken meeneemt, want natte voeten zijn gegarandeerd. Voor nog meer waterplezier ga je naar de Happy Sailor, een soort van molen waarmee je in bootjes over de fictieve woelige baren vaart. Nog niet genoeg van boten? Stap in de Piratenboot en laat je heerlijk heen en weer zwaaien door het grote gevaarte. Zo zijn er nog veel meer wilde en minder wilde attracties te vinden in Drouwenerzand Drenthe. De één is alleen toegankelijk voor kinderen, de ander is leuk voor zowel kind als ouder. Wil je een leerzaam tintje geven aan het leuke dagje uit? Bezoek dan het Telefoonmuseum wat ook op het terrein te vinden is. Hier laten de ouders en grootouders aan hun (klein)kinderen zien met welke ouderwetse toestellen zij vroeger belden. Dat is heel wat anders dan die smartphones van tegenwoordig!

Faciliteiten
Een groot voordeel van dit pretpark is dat de entreeprijs inclusief onbeperkt eten en drinken is. Je krijgt er dus een patatje, een ijsje, een verfrissende glas limonade of een warme kop koffie bij! Op het park zijn verschillende eetgelegenheden te vinden waar al dat lekkers verkrijgbaar is. Wil je wat langer genieten van het park? Dan zijn er een aantal opties. Zo kan je ervoor kiezen om een nachtje te verblijven in het luxe hotel, maar is het ook mogelijk om te kamperen op de camping of in het bungalowpark. Maak er een complete vakantie van!