Kortingsbon Drouwenerzand

Drouwenerzand

Voor een gezellig dagje uit hoef je niet altijd ver te reizen. In het Drentse Drouwenerzand heb je bijvoorbeeld een geweldig speelpark waar kinderen zich opperbest vermaken. Het staat er vol met attracties en andere leuke dingen voor kinderen. Het park dat bijna volledig in de buitenlucht ligt, heeft allerlei opties om uit te kiezen. Want als je eenmaal binnen bent is het moeilijk om te beslissen waar je eerst gaat spelen. Drouwenerzand is dan ook heel geschikt voor een uitje met het hele gezin, de hele familie of met vriendjes en vriendinnetjes. De attracties zijn er voor jonge en oudere kinderen dus er zit altijd iets voor ze tussen. Kleintjes leven zich uit in de zweefmolen of maken een..


Drouwenerzand korting


Drouwenerzand informatie


..ritje met de trein. Er zijn bootjes om in te paddelen en monorails in de vorm van oldtimers en ezels. Oudere kinderen kunnen juist helemaal los in de botsauto's, de spannende achtbaan en de piratenboot. Samen met de andere kinderen genieten zij van alle belevenissen in het pretpark. Daarnaast is er een indoor apekooi waar ze ook kunnen spelen. Gedurende het jaar worden er ook nog allerlei activiteiten gehouden in het park. Deze zijn te vinden op de website dus neem daar eens een kijkje. Zo kun je je bezoek combineren met een event en haal je het meeste uit de dag. Bij Drouwenerzand kun je terecht met een kortingsbon. Deze kortingsbonnen geven je misschien wel een leuke korting, dus kijk of er op dit moment en actie loopt om voordelig te komen spelen.

Je kunt hieronder een reactie plaatsen.


Reactie

Er zijn 5 reacties

 • Reactie van dinie
  Geplaatst op 03-06-2013 om 15:59 Reageer op deze reactie

  Drouwenerzand is erg leuk en toch goedkoop en vooral als je ook nog korting krijgt.

 • Reactie van S van der Kooi
  Geplaatst op 03-06-2013 om 14:34 Reageer op deze reactie

  Drouwenerzand is altijd leuk! en ook nog met leuke korting. Bedankt

 • Reactie van f. nipperus
  Geplaatst op 09-07-2012 om 17:25 Reageer op deze reactie

  Leuke actie, vooral nu veel attracties duurder zijn geworden! ik hoop de kortingsbon spoedig te ontvangen

 • Reactie van Thijs Bolmer
  Geplaatst op 01-05-2012 om 13:18 Reageer op deze reactie

  mooiso,
  kheb het uitgeprint nu nog naar drouwenerzand.
  bedankt:)

 • Reactie van henk onclin
  Geplaatst op 22-04-2012 om 09:23 Reageer op deze reactie

  top,zo gedaan als wat er word geschreven en uitgeprint,ja dat word dan vanmiddag met korting naar drouwenerzand,nog bedankt,gr henk