Beste kortingssite  De beste kortingssite van Nederland
Bezoekers  Dagelijks 20.000 bezoekers
Nieuwsbrief  550.000 Nieuwsbriefleden
Facebook  235.000 Facebookfans

Drouwenerzand kortingsbon

Drouwenerzand kortingsbon: 2 euro korting per persoon

Kortingsbon Drouwenerzand - 2 euro korting per persoon

Bij inlevering van deze bon bij de kassa van Drouwenerzand Attractiepark krijg je 2 euro korting per persoon, geldig op de entreeprijs aan de kassa. Ook geldig tijdens Halloween. Inclusief friet, snacks, soep, koffie, thee, limonade en softijs. Max. 4 personen per bon. Kom je met meer personen? Dan kun je de bon vaker printen. De korting is niet geldig i.c.m. andere kortingen of acties. Deze bon mag niet verkocht worden en is niet inwisselbaar voor contant geld. Geldig t/m 26 oktober 2014. Kijk voor meer informatie op www.drouwenerzand.nl

De kortingsbon wordt direct via email gestuurd!

Na het invullen van je gegevens, wordt de Drouwenerzand kortingsbon direct via e-mail gestuurd zodat je de bon kunt printen.

Drouwenerzand

Voor een gezellig dagje uit hoef je niet altijd ver te reizen. In het Drentse Drouwenerzand heb je bijvoorbeeld een geweldig speelpark waar kinderen zich opperbest vermaken. Het staat er vol met attracties en andere leuke dingen voor kinderen. Het park dat bijna volledig in de buitenlucht ligt, heeft allerlei opties om uit te kiezen. Want als je eenmaal binnen bent is het moeilijk om te beslissen waar je eerst gaat spelen. Drouwenerzand is dan ook heel geschikt voor een uitje met het hele gezin, de hele familie of met vriendjes en vriendinnetjes. De attracties zijn er voor jonge en oudere kinderen dus er zit altijd iets voor ze tussen. Kleintjes leven zich uit in de zweefmolen of maken een..


Drouwenerzand Informatie

..ritje met de trein. Er zijn bootjes om in te paddelen en monorails in de vorm van oldtimers en ezels. Oudere kinderen kunnen juist helemaal los in de botsauto's, de spannende achtbaan en de piratenboot. Samen met de andere kinderen genieten zij van alle belevenissen in het pretpark. Daarnaast is er een indoor apekooi waar ze ook kunnen spelen. Gedurende het jaar worden er ook nog allerlei activiteiten gehouden in het park. Deze zijn te vinden op de website dus neem daar eens een kijkje. Zo kun je je bezoek combineren met een event en haal je het meeste uit de dag. Bij Drouwenerzand kun je terecht met een kortingsbon. Deze kortingsbonnen geven je misschien wel een leuke korting, dus kijk of er op dit moment en actie loopt om voordelig te komen spelen.