Beste kortingssite  De beste kortingssite van Nederland
Bezoekers  Dagelijks 20.000 bezoekers
Nieuwsbrief  550.000 Nieuwsbriefleden
Facebook  235.000 Facebookfans

Duinrell korting

Facebook
182
Google+
1

Duinrell

Attractiepark Duinrell is al jaren bekend om haar diversiteit. Het is een attractiepark en zwembad ineen! Wie graag beide onderdelen bezoekt, doet er goed aan om een combi-ticket te kopen waarmee je ook het Tikibad inkomt. Geen behoefte aan zwemmen? Let dan goed op dat je een kaartje koopt exclusief entree tot het Tikibad, dat scheelt geld. Andere manieren om een kaartje Attractiepark Duinrell met korting te kopen is door Airmiles te sparen. Deze kun je bij de kassa inwisselen tegen korting op de entree. Ook is het voor ING klanten mogelijk om Rentepunten op te bouwen waarmee je kaartjes met korting koopt. Heb je geen Airmiles en ben je geen klant van de ING? Dan vind je ook op deze pagina regelmatig leuke aanbiedingen voor het attractiepark.

Duinrell Informatie

Wie bij Attractiepark Duinrell binnen loopt ziet in de verte al diverse achtbanen verschijnen. De kleinste kinderen hoeven niet zo ver te lopen, zij lopen direct tegen een waar kinderland aan. Hier zijn attracties zoals Ezeltje Strekje, de Klimketting en het Sprekende Boek te vinden. Ezeltje Strekje werpt gouden muntstukken uit en bij de Klimketting klimmen de kinderen snel naar boven om de bel zo hard mogelijk te luiden. Het Sprekende Boek vertelt spannende en betoverende verhalen. Is dit kinderspeelland vol leuke attracties voor de kleintjes niet helemaal waar jullie voor zijn gekomen? Dan loop je vlug door naar de Rodelbaan, de Splash of voor de echte durfal is er de Falcon. Hier beleef je de ride van je leven, deze achtbaan klimt 22 meter omhoog en gaat vervolgens in een loodrecht weer naar beneden. Met een looping, kurkentrekkers en onstuimige bochten sta je ongetwijfeld nog even wankel op de benen na een ritje. Maar niet te lang, want de Waterspin, Dragonfly en de Mad Mill wachten nog op je. Even bijkomen van al deze spannende attracties en nieuwe ontdekkingen doe je op een terrasje of binnen bij de diverse horeca die dit pretpark rijk is. De kinderen hebben ondertussen even tijd om te genieten van een van de vele shows die in Rick's Avonturen Burcht worden opgevoerd. Neem je ook je zwemspullen mee tijdens je dagje Duinrell? Midden in het Attractiepark vind je namelijk het tikibad. Dit is een zwembad die verder gaat dan ieder ander tropisch zwemparadijs. Hier zijn namelijk diverse unieke glijbanen, van heftig tot rustig, dus voor groot en klein! Een dagje Attractiepark Duinrell is zo veel meer dan een bezoek aan een pretpark, er is voldoende vermaak en veel ruimte om even bij te komen.

Duinrell
Duinrell & Wassenaar
Pretpark Duinrell

De 6 leukste waterattracties


1. Tikibad
Onbetwist op nummer 1 staat het Tikibad. Dit is niet zomaar een waterattractie: het is een waterparadijs met elf glijbanen en diverse tropische baden. Dit is het grootste overdekte glijbanenparadijs in de Benelux en staat garant voor minimaal 1,5 uur plezier. Neem je zwemspullen daarom zeker mee naar Attractiepark Duinrell en beleef spetterende avonturen in het Tikibad!

2. Splash
Wie niet bang is om nat te worden stapt in de Splash, deze boot gaat met hoge snelheid over de waterige baan. Je valt meters naar beneden wat een enorme splash van het water veroorzaakt, spannend om in te zitten maar ook al heel leuk om naar te kijken!

3. Waterspin
De Waterspin laat 40 mensen tegelijk over de kop gaan. De attractie lijkt op een hele grote schommel die kantelt, maar ook om zijn as draait. Rakelings ga je over het water, dus het is spannend of je droog blijft.

4. Aquashuttle
Bij de Aquashuttle heb je helemaal zelf in de hand of je nat wordt of niet. Glijd van de 18 meter hoge glijbaan met een slee. Er stroomt water over de baan, probeer dus niet van de slee af te vallen! Je kunt een snelheid behalen van 45 kilometer per uur.

5. Katapults
Laat je wegschieten door de Katapults. Neem plaats in het bootje, deze wordt tot de nok van de baan getrokken en vervolgens losgelaten. Je vliegt over de baan naar beneden en belandt in de vijver. De bootjes zijn zo stabiel dat ze niet om vallen, wel kan je wat waterspetters verwachten bij de landing.

6. Botsboten
Als een echte kapitein varen je kinderen rond in de vijver. Ze zijn kapitein op een bootje en hebben de keus tegen andere boten te botsen of deze juist te ontwijken. Een leuke variant op de welbekende botsauto's.

Ontvang gratis e-mail bij o.a. nieuwe Duinrell korting:Adres

Duinrell 1
2242JP Wassenaar
Nederland

Telefoonnummer

(070)515-5255

Duinrell openingstijden

Vanaf 5 april t/m 30 oktober 2014 is Attractiepark Duinrell geopend tussen 10.00 en 18.00 uur. Het Tikibad is het gehele jaar open van 10.00 uur tot 22.00 uur.