Beste kortingssite  De beste kortingssite van Nederland
Bezoekers  Dagelijks 20.000 bezoekers
Nieuwsbrief  550.000 Nieuwsbriefleden
Facebook  235.000 Facebookfans

Skidome terneuzen

- Korting Skidome Terneuzen
- Kortingsbon Skidome Terneuzen

Skidome Terneuzen informatie

Na Skidome heeft sinds 1 oktober 2012 een tweede locatie in Terneuzen. Hier ga je naar hartelust skien en snowboarden. Een ideale voorbereiding op je wintersportvakantie, of om lekker een dagje uit te gaan. Met 2 skihellingen gevuld met echte sneeuw beleef je een echt ski avontuur. Het decor laat je staan in een wereld van sneeuw en ijs, de wittinten, roestvrij staal en het opvallende blauwe licht. Ervaren skiers en snowboarders leven zich helemaal uit in het uitgebreide funpark. Zo is er voor ieder wat wils, van beginner tot expert!

Skidome Terneuzen attracties

De skihal in het Zeeuwse Terneuzen bestaat uit veel meer dan allen een skipiste. Sterker nog, er zijn al 2 pistes te vinden waarop jij je slagen naar beneden maakt. Daarbij komt ook de snowboardgek aan zijn trekken op de pistes. Of ga een stukje freestylen in het funpark.

Pistes
Op de 2 pistes is er de mogelijkheid te skien of te snowboarden. Of je nu al ervaren bent of beginner, voor iedereen is er plek. Voor de beginners staan er leraren klaar die je een handje helpen bij de basisvaardigheden. Ook voor ervaren wintersporters zijn er leraren, ze geven namelijk les op verschillende niveau's. Er zijn privelessen, groepslessen en proeflessen. Allemaal om je helemaal voor te bereiden op de echte pistes in het buitenland. Of gewoon op de pistes van Skidome!

Glijfestijn
Op de pistes mag je ook met speciale banden naar beneden glijden. De kleurrijke tubes brengen je heel snel naar beneden. Dat is zeker leuk om een aantal keer te doen. Een band reserveer je ook voor minimaal 1 uur, zo blijf je lekker glijden!

Funpark
Freestylers leven zich helemaal uit in het funpark. Er zijn tal van uitdagingen en mogelijkheden. Haal de mooiste stunts uit op de verschillende rails, schansen en een Big Airbag. Laat andere bezoekers verbazen over wat jij kunt in het funpark.

Skidome Terneuzen entertainment

In Skidome Terneuzen worden evenementen georganiseerd voor alle doelgroepen. Zo zijn er wintersportbeurzen, freestyle beurzen, kinderevenementen en gezellige feestavonden. Hiervoor hou je natuurlijk de evenementen agenda van Skidome zelf in de gaten. Hier zie je bijvoorbeeld al op dat er iedere zomerse woensdag de Kiddies Kids Klup wordt georganiseerd. Kinderen vermaken zich 4 uur lang met springen, spelen, ravotten en genieten. Ze mogen onbeperkt sleeën en tuben, springen op de springkussens en ravotten in de sneeuwspeeltuin.

Skidome Terneuzen eten, drinken en horeca

Voor zo'n sportieve dag in de kou is een goede maaltijd belangrijk. Zo race je nog harder de pistes af en blijf je lang fit. Voor een welverdiend hapje en drankje na je ski avonturen wijk je evengoed uit naar het restaurant De Zeeuwse Alp. Deze is gevestigd in Skidome Terneuzen, je hoeft dus niet lang te zoeken!

De Zeeuwse Alp
Voor een lunch, diner en een drankje zit je hier goed. Ook voor zakelijke afspraken, vergaderingen of een bedrijfsfeest zijn er voldoende mogelijkheden. Van een eenvoudige lunch tot een uitgebreid plate gerecht, er is zoveel keuze! Neem je liever een broodje of lunchpakket mee richting de piste of op je terugweg naar huis, vraag ernaar bij de bediening! Kinderen hebben vaak energie genoeg en spelen na een dag skien rustig door in de speciale kinderhoek van het restaurant. Naast het restaurant is er ook nog een cafe waar je gezellig een drankje doet met je gezelschap!

Skidome Terneuzen openingstijden

Skidôme Terneuzen is dagelijks geopend op wisselende tijden.

Skidome Terneuzen adres

Zeelandlaan 3
4538CA Terneuzen
Nederland