Met korting naar Amsterdam Arena

Wat is Amsterdam Arena?

De Amsterdam ArenA is een groot voetbalstadion in Amsterdam, dat behalve voor voetbalwedstrijden van Ajax en het Nederlands elftal ook gebruikt wordt voor concerten.

Amsterdam Arena reviews

Op basis van 6 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Amsterdam Arena beoordeling achter te laten.

Korting op Amsterdam Arena tickets

Voordelig de Amsterdam ArenA bezoeken doe je via Uitmetkorting.nl! Profiteer nu snel en gemakkelijk van kortingen en bespaar op je bezoek aan het grootste voetbalstadion van Nederland. Het is een locatie die niet alleen voor Ajax supporters gaaf is om te bezoeken. Dus, wil je goedkoop de Amsterdam ArenA bezoeken? Haal dan je entree tickets via Uitmetkorting.nl. Wacht niet langer, plan je bezoek en profiteer van korting. Ideaal wanneer je met meerdere mensen op stap gaat, zo betaal je minderen én hoef je niet in de rij te staan tijdens je bezoek. Via Uitmetkorting.nl blijft je dagje weg betaalbaar!

Amsterdam Arena

De Amsterdam Arena is de thuisbasis van Ajax. Dit grote stadion staat in de Nederlandse hoofdstad, in Amsterdam Zuidoost en biedt ruimte aan ruim 50.000 toeschouwers. Het stadion werd in 1996 geopend door prinses Beatrix en is de opvolger van het oude Stadion De Meer. Dit stadion wordt niet alleen gebruikt voor voetbalwedstrijden van de Amsterdamse club, er worden ook vele evenementen en concerten gehouden. Dat kan met goed én slecht weer, want de Amsterdam Arena beschikt over een schuifdak dat dicht kan en je hoeft je daarom niet druk te maken dat een wedstrijd of een concert in het water valt. Op deze grote evenementenlocatie hebben legendarische artiesten als Madonna, Tina Turner en U2 opgetreden. Ook worden er regelmatig grote dansfeesten gehouden op deze locatie, want behalve de tribune kan ook het veld natuurlijk gebruikt worden. De Amsterdam Arena is behalve voor grote evenementen ook geschikt voor kleinere activiteiten. Verder is er ook een Vergader- en Congrescentrum dat gebruikt wordt voor presentaties, trainingen en bedrijfsfeesten. In de omgeving van het stadion is genoeg gelegenheid om in een hotel te overnachten. Daarnaast is het stadion goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Wil jij graag een rondleiding door de thuisbasis van Ajax (het liefst met korting)? Boek jouw kortingsvoucher op deze pagina of doe mee aan een veiling en treed voor een klein bedrag de Amsterdam ArenA binnen.

Mensen bezochten ook: Boom Chicago, Burgers' Zoo, De Bazaar Beverwijk, Duinrell, Efteling, Het Concertgebouw, Preston Palace, ss Rotterdam

Praktische informatie


Adres Amsterdam Arena

ArenA Boulevard 1
1100DL Amsterdam
Nederland

Contact

+31 (0)20-3111333

Openingstijden en reserveren

Is Amsterdam Arena open? Kijk op de website van Amsterdam Arena voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.