Met korting naar Country Christmas Fair

Wat is Country Christmas Fair?

Kasteel de Haar gelegen in Haarzuilens opent ieder jaar haar deuren voor een speciaal, Winters evenement namelijk Country Christmas Fair. Een markt die in het teken staat van lifestyle artikelen.

Country Christmas Fair reviews

Op basis van 95 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Country Christmas Fair beoordeling achter te laten.

Country Christmas Fair Haarzuilens

Kasteel De Haar in Haarzuilens is al jaren de plek voor de Country & Christmas Fair. Tijdens je bezoek aan dit evenement draait het vooral om de warmte en gezelligheid in huis en om de naderende feestdagen. Stap binnen in een winterwonderland en loop op je gemak langs de vele kraampjes op het terrein. Deze hebben een grote variatie in artikelen en dus zit er vast ook iets voor jou tussen. Zo zijn er natuurlijk veel producten die te maken hebben met Kerst, maar er zijn ook stands met mooie lifestyle-artikelen. Een lekkere warme deken voor op de bank bijvoorbeeld. Maar ook buiten hoef je het niet koud te hebben als je naar de Country & Christmas Fair komt. De stands zijn namelijk verwarmd en er is van alles te eten en te drinken. Probeer eens een glaasje glühwein of geniet van een fijne soep. Even een rustmomentje inlassen tijdens je bezoek is dus geen probleem. En als je weer een beetje warm en uitgerust bent, ontdek je nog vele andere winkeltjes. Zo kun je direct je cadeautjes voor de feestdagen kopen en kom jij thuis met iets unieks. Van prachtige sieraden tot wollen mutsen, je vindt het hier. Ondertussen wordt je door het koor toegezongen met kerstnummers.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Light Festival, De Toppers, Fashion Days, Festival Zand, Kampeer En Caravan Jaarbeurs, Lego World, Libelle Zomerweek, MAX Proms, Night Of The Proms, Vrienden Van Amstel Live

Praktische informatie


Adres Country Christmas Fair

Kasteellaan 1
3455RR Haarzuilens
Nederland

Contact

251209060

Openingstijden en reserveren

Is Country Christmas Fair open? Kijk op de website van Country Christmas Fair voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.