Met korting naar Doe's Gek

Wat is Doe's Gek?

In de IJsselhallen te Zwolle komt een nieuw interactief kinderevenement, namelijk Doe’s Gek. Het evenement bestaat uit verschillende kinderwerelden. De werelden hebben allemaal een ander verrassend thema. Bij Doe’s Gek is niets onmogelijk!

Doe's Gek reviews

Op basis van 23 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Doe's Gek beoordeling achter te laten.

Doe's Gek Zwolle

De organisatoren van het indrukwekkende en interactieve LEGO World komen met een nieuw initiatief genaamd 'Doe's Gek'! Op dit evenement ben je vrij om lekker gek te komen doen in de IJsselhallen te Zwolle. De hal is voorzien van een aantal kinderwerelden, deze werelden hebben verschillende thema’s. Denk hierbij aan een gamehal, een bioscoop, een indoor kermis, een racecircuit, een hindernisbaan en een ruimte met springkussens. Daarnaast is er ook een podium waar live optredens plaatsvinden van artiesten. Het evenement is niet alleen geschikt voor avonturiers, maar ook voor muziek- en filmliefhebbers. Doe’s Gek is een toegankelijk evenement voor ieder kind! Ouders mogen uiteraard meekomen naar de IJsselhallen in Zwolle. Dit alles vindt plaats op een oppervlakte van 15.000 vierkante meter. Doe's Gek: voor alle gekkigheid op een stokje. Kom samen met je gezin, familie of vier je kinderfeestje tijdens dit evenement! Tevens is parkeren geen probleem, er is meer dan genoeg plek. Kom je met de trein? De evenementenhal is maar 7 minuten verwijderd van station Zwolle.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Light Festival, De Toppers, Fashion Days, Festival Zand, Kampeer En Caravan Jaarbeurs, Lego World, Libelle Zomerweek, MAX Proms, Night Of The Proms, Vrienden Van Amstel Live

Praktische informatie


Adres Doe's Gek

Rieteweg 4
8011 AB Zwolle
Nederland

Openingstijden en reserveren

Is Doe's Gek open? Kijk op de website van Doe's Gek voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.