Met korting naar Mysteryland

Wat is Mysteryland?

Mysteryland is niet alleen mysterieus, maar ook één van de oudste en bekendste dance festivals in Nederland. Het vindt eind augustus plaatst aan het Haarlemmermeer.

Mysteryland reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Mysteryland beoordeling achter te laten.

Mysteryland Haarlem

Mysteryland is het oudste dance festival van Nederland. In 1993 vond de eerste editie van dit festival plaats. De eerste jaren was het een nog rondzwervend festival. Locaties als Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Lelystad hebben het festival gezien in de maanden februari, maart, april, juni en juli. Sinds 2003 heeft Mystery Land een vaste standplaats aan het Haarlemmermeer in de laatste dagen van augustus. Met ruim 60.000 bezoekers per jaar behoort het festival tot de meest toonaangevende van de wereld. Het programma bevat vooral veel muziek, maar ook dans, kunst en theater zijn een belangrijke factor. Daarbij zijn er allerlei workshops, een zeer divers aanbod van eten uit allerlei culturen, kleurrijke bouwsels en meer verrassende activiteiten beslaan het programma. Het terrein wordt vaak genoemd als een van de mooiste festivallocaties van Nederland. Met prachtige waterpartijen, spannende kronkelpaden, talloze intieme hoekjes en fraaie hoogteverschillen zorgen voor een mysterieuze aanblik tijdens het evenement. De slogan van het festival luidt: Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is Mystery!

Mensen bezochten ook: Amsterdam Dance Event, Awakenings, Dance Valley, Festyland, Indian Summer Festival, Linda Festival, Lowlands, Pinkpop, Sensation

Openingstijden en reserveren

Is Mysteryland open? Kijk op de website van Mysteryland voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.